A kétezres évek eleje óta fokozatosan az internet vált az egyik legfontosabb információforrásunkká. Weboldalról olvasunk híreket, weboldalról keresünk klímaszerelőt, rendelünk pizzát és a nagy népszerűségnek örvendő közösségi oldalak is mind-mind weboldalak, melyeket naponta több millióan látogatnak. Minden egyebet „leguglizunk”, azaz egy weboldalon keresztül keresünk az interneten. A te weboldalad megtalálható már a világhálón?

A weboldal a mesterek asszisztense és a magánszemélyek varázsceruzája. Egy felület, ahol mind a cégek, mind a magánszemélyek megmutathatják, kik ők. Egy weboldallal a vállalatok számára minden lehetőség adott, hogy szakmai tudásukat bizonyítsák, míg magánszemélyek a weboldal segítségével a családi emlékeket rendszerezhetik, naplót írhatnak és a hobbijukat gyakorolva kapcsolatokat építhetnek, valamint munkát teremthetnek saját maguknak.

Az alapokkal indulunk. Ez azt jelenti, hogy meglesz a weboldal váza és elrendezése, valamint feltöltjük a hozzá szükséges képeket és szövegeket. Kapott anyaggal dolgozunk, de igény esetén szövegírást is vállalok. A szövegírás árakat itt találod. A weboldal megjelenése a sablonválasztástól függ. Apróbb változtatások nem jelentenek problémát, de a teljes „berendezésen” csak a sablon lecserélésével lehet változtatni. A funkciók bővítése szintén további telepítéseket kíván, melyeket bővítményeknek nevezünk. Az alap weboldal egy névjegykártya-szerű bemutatkozó oldal, amit a bővítményekkel magazin jellegűvé lehet változtatni, de számos más funkció is társítható hozzá. Mindig az alap weboldalból indulunk és azt bővítjük, ha szükséges. Ha szeretnéd érteni, hogy működik ez az egész, olvasd el a cikkemet arról, amiben a weboldalhoz szükséges első lépésekről írtam.

Családi weboldalak

Fiatal házasok és az érkező kisbaba weboldala

Családi weboldalak fiatal pároknak, babaváróknak, nagycsaládosoknak. A meglepetés weboldal az egyik legszebb esküvői ajándék, de a nagyszülők-nek is izgalmas! További részletek

Kutyás weboldalak

Kutyás weboldal készítés

Kutyásoknak és friss kutya gazdiknak. Különösen kisiskolásoknak ajánlott! A kutyás weboldal nevelő célzatú, hasznos időtöltést nyújt a gyerekeknek az iskolaidőn kívül! További részletek

Énmárka weboldalak

Önéletrajz (énmárka) weboldal pályakezdőknek, állás, vagy másodállás keresőknek. A legjobb referencia gyűjtő hely a saját weboldalad, ahol te irányítasz! További részletek

Weboldal készítés magánszemélyeknek

Esküvőre, babaváró bulira, aranylakodalomra, vagy épp egy magányos nagyszülőnek az egyik legszebb személyes ajándék lehet egy weboldal. A weboldal a mesebeli varázsceruza megtestesítője az interneten. Egy interaktív fotóalbum, amelyet szöveges tartalmakkal, videókkal, gyermekkori rajzokkal, családi receptekkel lehet kiegészíteni.

A legtöbb ember egész életében valamilyen elismerésre vágyik. Biztosan így vagy ezzel te is! Szeretnéd, ha valaki végre észrevenné, hogy mennyi munkát fektetsz be kedvenc időtöltésedbe? A weboldal az önkifejezés legjobb eszköze!

Ha van valamilyen szenvedélyed, ami a mindennapjaid része és amiért „bármit” megtennél, amiért hajlandó vagy elhivatottan dolgozni, működtess weboldalt! Amivel az ember nap mint nap foglalkozik, abban előbb-utóbb eredményt ér el. Van két gyönyörű gyermeked? Kutyássportot űztök a kutyusoddal? Szeretsz barkácsolni? Az eredményeidre biztos te is büszke vagy! Mutasd hát meg a világnak, hogy mire vagy képes! Saját weboldal birtokában bármi lehetséges!

Weboldal készítés vállalkozóknak

Szakmai weboldalak egyéni vállalkozóknak, KATÁsoknak, cégeknek és egyesületeknek. Ha úgy érzed, eljött az ideje, hogy vállalkozásod megjelenjen az interneten és saját márkát építs a cégednek, egy vállalkozói weboldal nagy változást hozhat a számodra!

Vállalkozói weboldalak

Vállalkozói weboldal egyéni vállalkozóknak, akik hisznek magukban és tervük megvalósításáért tűzbe tennék a kezüket. Ez a weboldal típus segít beindítani az ügyfélszerzést! Kérj árajánlatot!

Egyesületi weboldalak

Az önkéntes munkavégzés gyakran egyesületté formálódik. A klubok és/vagy egyesületek munkáját nagyban segíti, ha nyilvánosan is dokumentálható az elvégzett munka! Kérj árajánlatot!

Céges weboldalak

Cégtörténet, mérföldkövek, eredmények és szolgáltatások megjelenítése az interneten. Mi sem lehet hitelesebb cégtörténet egy saját céges weboldalnál?
Kérj árajánlatot!

Nagyon fontos! A weboldaladat akárcsak az alkalmazásokat az okostelefonodon rendszeresen frissíteni szükséges. A weboldal frissítés nincs benne a weboldal készítés árában! Kérlek, mindig végezd el a frissítést, mert az ennek elmulasztásából eredő hibákért és károkért nem tudok felelősséget vállalni! Nem tudok felelősséget vállalni továbbá a segítség nélküli változtatásokból és telepítésekből eredő hibákért sem! Hibajavítást WordPress állapotfelmérés szolgáltatás keretében tudok vállalni, az árakat itt találod. A kész weboldal átvételét követően a weboldalon történő bárminemű változtatásért a tulajdonos a felelős! Az átvételtől számított 30 napig probléma esetén rendelkezésedre állok, a 30 napon túl azonban a fent említett szolgáltatásként tudok hibát javítani!