Kedvenceink soha nem fogadnak nekünk hűséget, mint az emberek egymásnak az oltár előtt. A kutyák ragaszkodásukat a gyakorlatban bizonyítják. Két évtizedet élnek le mellettünk, ami jobb esetben egy emberi élet negyed része, mégis csupán néhány fotó emlékeztet rájuk. A kutyás weboldal készítés méltó emléket állít a kutyusnak!

Akinek kutyája van, nem lehet unalmas az élete, hiszen soha sem tudhatja, mikor számíthat pl. egy előre megfontolt szándékú grill csirkecomb eltulajdonítására, vagy épp egy gondatlanságból elkövetett fél pár zokni lopásra. Amikor az ember elveszíti a kutyáját, csak akkor jön rá, milyen sokat jelentettek számára ezek a pillanatok. Őrizd meg őket egytől egyig! Készíttesd el kutyusod weboldalát egy hét alatt!

Sokan próbálnak blogot írni, de a legtöbben téma hiányában feladják a mindennapos írást. A komoly szándékúak ezzel szemben saját tulajdonú weboldalban gondolkodnak, hiszen egy jó weboldal előbb-utóbb bevételforrásként is megállja a helyét!

Kutyásoknak és friss kutya gazdiknak. Különösen kisiskolásoknak ajánlott! A kutyás weboldal hasznos időtöltést nyújt az iskolaidőn kívül!

Kutya és gazdája: kutyás weboldal gyerekeknek

Egy jó íráskészséggel megáldott gyermek saját weboldala működtetésével megtanulhatja a korszerű WordPress rendszer kezelését és gyakorolhatja az önbizalomhiány elleni legjobb módszert, az önkifejezést. Nem kell többé félned, hogy a kicsi rossz társaságba keveredik, ha iskola utáni szabadidejét hasznos tevékenységre fordítja.

A kutyás weboldal ára magánszemélyeknek: 57.700 Ft

Az ár tartalmazza:

Weboldal készítésWordPress rendszer telepítés, sablon telepítés, tartalomfeltöltés
A tárhely éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de az ügyintézést átvállalom, az benne van az árban
A domain név éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de az ügyintézést átvállalom, az benne van az árban
3 hó rendelkezésre állásWordPress segítség, ha bármi gond van
Kutyák a szobában
Fotó: Jennifer Regnier, pixabay.com

Hogy fog kinézni a kutyás weboldalam?

A kutyás weboldaladat WordPress motor fogja hajtani, amihez WordPress sablonra lesz szükséged. Itt tudsz választani a sablonok közül. Ez elsőre biztosan túl sok és ijesztő, de ne aggódj, segítek!

Miért ilyen olcsó a kutyás weboldal készítés?

A kutyás weboldal készítés lehetőségét magánszemélyeknek állítottuk össze. A csomag egy fix weboldalt tartalmaz ingyenes tartalomkezelővel és ingyenes sablonnal + kapott tartalom feltöltésével + domain és tárhely ügyintézéssel. Az egyszeri munkadíjat a weboldal elkészítéséért fizeted nekem, a domain és a tárhely éves díját pedig a tárhelyszolgáltatónak.

Mennyi idő, amíg a kutyás weboldal elkészül?

Amennyiben a szükséges dokumentumkat, képeket és írásos anyagot időben megkapjuk, a fenti képen láthatóhoz hasonló weboldalad akár egy hét alatt elkészülhet!

A domain + tárhely költséget évente egyszer kell fizetni a tárhelyszolgáltatónak. A weboldal készítés egyszeri munkadíján és az éves díjon kívül nincs más fizetnivalód, de a weboldal frissítést az ár nem tartalmazza, ezért kérlek, mindig végezd el a frissítést, mert az ennek elmulasztásából eredő hibákért és károkért nem tudok felelősséget vállalni!

A kutyás weboldal készítés hasznos, mert…

 • Csodálatos emlék a kutya különböző csínytevéseiről, kalandjairól és eredményeiről. A történeteket saját gondolataiddal és videókkal egészítheted ki, (Youtube videók könnyen beilleszthetők a posztjaidba!) így egy igazán interaktív, életre szóló fényképalbumot állíthatunk össze az életéből.
 • Gyerekeknek nevelőcélzatú, mert a kutya kisgazdája hasznos dologgal töltheti az iskola utáni szabadidejét. Maga a kutyatartás gyermekünket felelősségre tanítja, a kutyás weboldal pedig motiválja őt a kutya tanítására. Csemeténk ezáltal hasznosan tölti idejét az iskolaidőn kívül, nem keveredik rossz társaságba. Kiélheti a kreativítását és miközben készségfejlesztő tevékenységet végez a mindennapjaiban, a kreativitását is kiélheti.
 • Iránymutató, mert általa rátalálhatsz az utadra, vagy akár önmagadra. Egy kutyás weblap sorsdöntő is lehet, hisz nem tudhatod, hogy kutyáddal töltött idő mi mindent hoz az életedbe. Pl. mozgás, egészséges életmód, környezettudatosság, stb. A kutyássport, vagy más kutyás tevékenység akár életcélt teremthet a gyerekek életében. Beigli weboldala is így indult!
 • Kikapcsol, hiszen amikor viharfelhők csapnak össze a fejed felett, jó egy kicsit más dimenzióba lépni és a legújabb cuki kutyás fotókat feltölteni a saját kis nyugi-kuckótokba. Odakint eshet az eső, fújhat a szél, de a te kutyád mindig ott szuszog melletted és tekintete azt súgja: posztoljunk valamit!

Megrendelés menete

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a weboldalhoz a megrendelőlap kitöltése után (fekvő!) képekre és leírásokra lesz szükség, melyeket neked kell biztosítani számunkra. A szövegírás ebben az árban nincs benne, szövegírást az alábbi áron vállalok.

Mire van szükség a kutyás weboldalhoz?

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a weboldalhoz a megrendelőlap kitöltése után fényképekre és leírásokra lesz szükség, melyeket neked kell számunkra biztosítani!

 • Domain és tárhely elengedhetetlen! Ez nem nagy költség, (kb. tízezer ft/év) de első lépésként ezt kell először elintéznünk. Ne aggódj! Az ügyintézést ingyen átvállalom.
 • Leírásokra a megrendelőlapon megjelölt 5 db menüponthoz. A rólad szóló menüpontba arról kellene írni, hogy mióta szeretnél kutyát, hogyan történt, hogy végül kibővült a család az új családtaggal, stb. Természetesen ha a kutyás weboldalt gyermekednek szánod, akkor a leírást is az ő szemszögéből kellene megírni. A szövegírás ebben az árban nincs benne, szövegírást az alábbi áron vállalok.
 • Fotókra is szükség lesz: 1 db közös fotó kell rólad (vagy a csemetédről) a kutyával és min 6 db fotó a kutyusról. A rólad készült fotók egyikén a kutyus is szerepeljen, ha van ilyen fényképed! Fontos, hogy minden esetben csak fekvő képet tudunk elfogadni!

Hogyan zajlik?

 1. Megrendelés és nyomtatványok: A megrendelőlap elküldése után egy visszaigazolást kapsz, melyben mellékelni fogjuk az aláírni szükséges nyomtatványokat. Az aláírt dokumentumot e-mailben kell visszaküldeni nekünk.
 2. Domain + tárhely kifizetése: A dokumentumok átvétele után regisztráljuk az igényelt domaint és tárhelyet, ezt követően ennek költségét ki kell fizetni a tárhelyszolgáltató számára.
 3. Rendszer telepítés, fájlok fogadása: Az összeg beérkezésekor telepítjük a rendszert az új tárhelyre, majd megkezdjük a kapott anyagok feltöltését. Ehhez szükségünk lesz a fent megjelölt fotókra és szövegekre.
 4. Munkadíj rendezése átutalással: Emailben fogom jelezni, ha a weboldalad elkészült. Ekkor küldöm a bankszámlaszámot, ahová a munkadíjat várom. Kérlek, a közleményben add meg a kapott ügyfélazonosítót!
 5. Kulcs a kutyás weboldaladhoz: Az összeg megérkezését követően küldöm az e-számlát és a weboldaladhoz szükséges kulcsot, azaz a felhasználónevet és jelszót.
 6. Fontos! A weboldal átvétele után ha bármilyen segítségre van szükséged, 30 napig állok rendelkezésedre. Ezt követően különdíj ellenében tudok segíteni!

Kutyás weboldal cégeknek, kutyás egyesületeknek

Amennyiben kutyatenyésztő, kutyakozmetikus, kutyakiképző vagy, esetleg kutyapanziót, vagy kutyabarát panziót üzemeltetsz, kérj árajánlatot a weboldalad elkészítésére! Köszönöm a megértésed!

Weboldal megrendelőlap

Pl.: lacivagyok.hu, blokikutyam.hu, stb. Lehetséges, hogy a választott domain már foglalt. Ezesetben másik domaint (webcímet) kell kitalálni!
Kérlek jelöld, milyen weboldalt szeretnél!
Bármelyik menüpont megváltoztatható, de kérlek írd meg a megjegyzésben, hogy mit szeretnél helyettük!
Kérlek a fenti választásod értelmében add meg a választott (max. 7 db) menüpont nevét!
Név, ami a számlára kerül
Címed, ami a számlára kerül
E-mail címed, amin kommunikálhatunk.
Ne felejtsd el megírni a menüpontokat, amiket lecserélni szükséges!
Kutya az ágyban
“Ki aludt az ágyacskámban?” Fotó: Jörn Heller, pixabay.com