Kedvenceink soha nem fogadnak nekünk hűséget, mint az emberek egymásnak az oltár előtt. A kutyák ragaszkodásukat a gyakorlatban bizonyítják. Két évtizedet élnek le mellettünk, ami jobb esetben egy emberi élet negyed része, mégis csupán néhány fotó emlékeztet rájuk. A kutyás weboldal készítés méltó emléket állít a kutyusnak!

Akinek kutyája van, nem lehet unalmas az élete, hiszen soha sem tudhatja, mikor számíthat pl. egy előre megfontolt szándékú grill csirkecomb eltulajdonítására, vagy épp egy gondatlanságból elkövetett fél pár zokni lopásra. Amikor az ember elveszíti a kutyáját, csak akkor jön rá, milyen sokat jelentettek számára ezek a pillanatok. Őrizd meg őket egytől egyig! Készíttesd el kutyusod weboldalát egy hét alatt!

Sokan próbálnak blogot írni, de a legtöbben téma hiányában feladják a mindennapos írást. A komoly szándékúak ezzel szemben saját tulajdonú weboldalban gondolkodnak, hiszen egy jó weboldal előbb-utóbb bevételforrásként is megállja a helyét!

Kutyásoknak és friss kutya gazdiknak. Különösen kisiskolásoknak ajánlott! A kutyás weboldal hasznos időtöltést nyújt az iskolaidőn kívül!

Kutya és gazdája: kutyás weboldal gyerekeknek

Egy jó íráskészséggel megáldott gyermek saját weboldala működtetésével megtanulhatja a korszerű WordPress rendszer kezelését és gyakorolhatja az önbizalomhiány elleni legjobb módszert, az önkifejezést. Nem kell többé félned, hogy a kicsi rossz társaságba keveredik, ha iskola utáni szabadidejét hasznos tevékenységre fordítja.

A kutyás weboldal ára magánszemélyeknek: 57.700 Ft

Az ár tartalmazza:

Weboldal készítésWordPress rendszer telepítés, sablon telepítés, tartalomfeltöltés
A tárhely éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de az ügyintézést átvállalom, az benne van az árban
A domain név éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de az ügyintézést átvállalom, az benne van az árban
1 hó rendelkezésre állásWordPress segítség, ha bármi gond van
A weboldal frissítés nincs benne a weboldal készítés árában!

Nagyon fontos! A kész weboldal átvételét követően a weboldalon történő bárminemű változtatásért a tulajdonos a felelős! Az átvételtől számított 30 napig probléma esetén rendelkezésedre állok, a 30 napon túl azonban hibajavítást csak probléma feltárás szolgáltatás keretein belül tudok végezni! A weboldaladat akárcsak az alkalmazásokat az okostelefonodon rendszeresen frissíteni szükséges. A weboldal frissítés nincs benne a weboldal készítés árában! Kérlek, mindig végezd el a frissítést, mert az ennek elmulasztásából eredő hibákért és károkért nem tudok felelősséget vállalni! Nem tudok felelősséget vállalni továbbá a segítség nélküli változtatásokból és telepítésekből eredő hibákért sem!

Kutyák a szobában
Fotó: Jennifer Regnier, pixabay.com

A kutyás weboldal készítés hasznos, mert…

  • Csodálatos emlék a kutya különböző csínytevéseiről, kalandjairól és eredményeiről. A történeteket saját gondolataiddal és videókkal egészítheted ki, (Youtube videók könnyen beilleszthetők a posztjaidba!) így egy igazán interaktív, életre szóló fényképalbumot állíthatunk össze az életéből.
  • Gyerekeknek nevelőcélzatú, mert a kutya kisgazdája hasznos dologgal töltheti az iskola utáni szabadidejét. Maga a kutyatartás gyermekünket felelősségre tanítja, a kutyás weboldal pedig motiválja őt a kutya tanítására. Csemeténk ezáltal hasznosan tölti idejét az iskolaidőn kívül, nem keveredik rossz társaságba. Kiélheti a kreativítását és miközben készségfejlesztő tevékenységet végez a mindennapjaiban, a kreativitását is kiélheti.
  • Iránymutató, mert általa rátalálhatsz az utadra, vagy akár önmagadra. Egy kutyás weblap sorsdöntő is lehet, hisz nem tudhatod, hogy kutyáddal töltött idő mi mindent hoz az életedbe. Pl. mozgás, egészséges életmód, környezettudatosság, stb. A kutyássport, vagy más kutyás tevékenység akár életcélt teremthet a gyerekek életében. Beigli weboldala is így indult!
  • Kikapcsol, hiszen amikor viharfelhők csapnak össze a fejed felett, jó egy kicsit más dimenzióba lépni és a legújabb cuki kutyás fotókat feltölteni a saját kis nyugi-kuckótokba. Odakint eshet az eső, fújhat a szél, de a te kutyád mindig ott szuszog melletted és tekintete azt súgja: posztoljunk valamit!

Kérdésed van? Kukkants rá a GYIK-ra és ha nem találod a választ, Írj nekem emailt!

Kutyás weboldal cégeknek, kutyás egyesületeknek

Amennyiben kutyatenyésztő, kutyakozmetikus, kutyakiképző vagy, esetleg kutyapanziót, vagy kutyabarát panziót üzemeltetsz, kérj árajánlatot a weboldalad elkészítésére! Köszönöm a megértésed!