Kedvenceink soha nem fogadnak nekünk hűséget, mint az emberek egymásnak az oltár előtt. A kutyák ragaszkodásukat a gyakorlatban bizonyítják. Két évtizedet élnek le mellettünk, ami jobb esetben egy emberi élet negyed része, mégis csupán néhány fotó emlékeztet rájuk. A kutyás weboldal készítés méltó emléket állít a kutyusnak!

Akinek kutyája van, nem lehet unalmas az élete, hiszen soha sem tudhatja, mikor számíthat pl. egy előre megfontolt szándékú grill csirkecomb eltulajdonítására, vagy épp egy gondatlanságból elkövetett fél pár zokni lopásra. Amikor az ember elveszíti a kutyáját, csak akkor jön rá, milyen sokat jelentettek számára ezek a pillanatok. Őrizd meg őket egytől egyig! Készíttesd el kutyusod weboldalát egy hét alatt!

Sokan próbálnak blogot írni, de a legtöbben téma hiányában feladják a mindennapos írást. A komoly szándékúak ezzel szemben saját tulajdonú weboldalban gondolkodnak, hiszen egy jó weboldal előbb-utóbb bevételforrásként is megállja a helyét! Kutyásoknak és friss kutya gazdiknak. Különösen kisiskolásoknak ajánlott! A kutyás weboldal hasznos időtöltést nyújt az iskolaidőn kívül!

Egy jó íráskészséggel megáldott gyermek saját weboldala működtetésével megtanulhatja a korszerű WordPress rendszer kezelését és gyakorolhatja az önbizalomhiány elleni legjobb módszert, az önkifejezést. Nem kell többé félned, hogy a kicsi rossz társaságba keveredik, ha iskola utáni szabadidejét hasznos tevékenységre fordítja.

Mit tartalmaz a kutyás weboldal?

A weboldal ára a weboldal elrendezését, a képek és szövegek feltötlését fogja tartalmazni. Ez egy alap weboldal, aminek megjelenését sablonváltással lehet változtatni, funkcióit pedig bővítményekkel lehet kiegészíteni. Az alap weboldal egy névjegykártya-szerű bemutatkozó oldal, amit a bővítményekkel magazin jellegűvé lehet változtatni, de számos más funkció is társítható. Mindig az alap kutyás weboldalból indulunk és azt bővítjük, ha szükséges. Minden további részletet megtalálsz itt.

Mivel bővíthető egy alap kutyás weboldal?

Bármivel! Ez csak a fantáziád kérdése! Még több képpel, videókkal, kutyás cikkekkel. Kutyás rendezvényeken való részvétel esetén élménybeszámolókkal, kutyás naplóvezetéssel, ha pedig együtt sportolsz a kutyusoddal, akkor az elért eredményeiteket tudod dokumentálni. A weboldalon bőségesen kifejtheted az érzéseidet, hiszen ez nem egy közösségi oldal, ahol pár perc alatt félinformációhoz lehet jutni és átugorjuk a legfontosabb részeket: az érzéseinket. A weboldalon bátran elmélyülhetsz kedvenc témádban! Nincs karakterkorlát! Ki tudja?! Talán egyszer még egy saját kutyás webshopod is lesz…

Törzskönyvek, kölyökkori fotók, csínytevések? Biztos mindent lakattal őrzöl, ami kedvencedhez köt! Bátran legyél rá büszke és oszd meg a fotókat saját weboldaladon! Weboldal árak

Biztos okod van rá, hogy ennyire a kutyusok rabjává váltál. Megható kutyás történeteidnek legjobb helye a saját weboldaladon van, ahol mások is tanulhatnak belőle! Weboldal árak

Fekvő kutya a szőnyegen: példa fotó a kutyás weboldalhoz

Írj gyermekkori kedvenc rajzfilmedtől a felnőttkori agility versenyek szépségén át a kutyás strandokig. Kutyás cikkek írását vállalom! Egy igazi állatbarátnak a téma kifogyhatatlan! Weboldal árak

Kérdésed van? Kukkants rá a GYIK-ra és ha nem találod a választ, Írj nekem emailt!

A kutyás weboldal készítés hasznos, mert..

  • Csodálatos emlék a kutya különböző csínytevéseiről, kalandjairól és eredményeiről. A történeteket saját gondolataiddal és videókkal egészítheted ki, (Youtube videók könnyen beilleszthetők a posztjaidba!) így egy igazán interaktív, életre szóló fényképalbumot állíthatunk össze az életéből.
  • Gyerekeknek nevelőcélzatú, mert a kutya kisgazdája hasznos dologgal töltheti az iskola utáni szabadidejét. Maga a kutyatartás gyermekünket felelősségre tanítja, a kutyás weboldal pedig motiválja őt a kutya tanítására. Csemeténk ezáltal hasznosan tölti idejét az iskolaidőn kívül, nem keveredik rossz társaságba. Kiélheti a kreativítását és miközben készségfejlesztő tevékenységet végez a mindennapjaiban, a kreativitását is kiélheti.
  • Iránymutató, mert általa rátalálhatsz az utadra, vagy akár önmagadra. Egy kutyás weblap sorsdöntő is lehet, hisz nem tudhatod, hogy kutyáddal töltött idő mi mindent hoz az életedbe. Pl. mozgás, egészséges életmód, környezettudatosság, stb. A kutyássport, vagy más kutyás tevékenység akár életcélt teremthet a gyerekek életében. Beigli weboldala is így indult!
  • Kikapcsol, hiszen amikor viharfelhők csapnak össze a fejed felett, jó egy kicsit más dimenzióba lépni és a legújabb cuki kutyás fotókat feltölteni a saját kis nyugi-kuckótokba. Odakint eshet az eső, fújhat a szél, de a te kutyád mindig ott szuszog melletted és tekintete azt súgja: posztoljunk valamit!

Kutyás weboldal cégeknek, kutyás egyesületeknek

Amennyiben kutyatenyésztő, kutyakozmetikus, kutyakiképző vagy, esetleg kutyapanziót, vagy kutyabarát panziót üzemeltetsz, kérj árajánlatot a weboldalad elkészítésére! Köszönöm a megértésed!