Az oldalon feltüntetett feladatkörökben olyan 4 órás bejelentett távmunkát keresek, ahol nem az iskolámat, nem a papírjaimat nézik, hanem a megszerzett tudásomat kamatoztathatom. Egy olyan munkakörben szeretnék elhelyezkedni, amelyben van lehetőség az előrelépésre, de a munkám oroszlánrészét a leírt feladatok, vagy azok valamelyike teszi ki.

Sokáig csak bolyongó lélekként voltam jelen az interneten, ismerkedtem a lehetőségekkel, belekóstoltam a különböző webes tevékenységekbe és szemezgettem az olyan feladatok között, amelyekhez van érzékem.

A legjobb dolog, ami egy ember életében történhet, ha a munkában megtalálja a kellemes és a hasznos harmóniáját. Ezt teszem én is és ha úgy tetszik, az egyetlen bűnöm, hogy nem engedek abból, hogy azt szeretném csinálni, amihez értek, ill. amiben elhivatott tudok lenni, mert egy adott munka elvégzése nem csupán parancs teljesítés, hanem nekem is szívügyem.

Gyorsan tanulok és fogékony vagyok az új feladatokra, könnyen beletanulok az új szoftverek, rendszerek kezelésébe. Mivel nekünk is vannak weboldalaink, ezért képes vagyok feladatomat úgy végezni, mintha azt saját magam számára végezném.

Várom munkáltatóm jelentkezését, aki otthonról végezhető bejelentett munkával tud megbízni engem, alkalmazotti jogviszonyban, vagy megbízási szerződéssel!