Szövegíró és weboldal szerkesztőként távmunkát keresek. Számlaképes vállalkozó vagyok, 20 éve végzek weboldalak működtetéséhez szükséges különböző webes feladatokat. Feladataim a weboldalak létrehozásától kezdve azok karbantartásán át a látogatószerzésig széles skálán mozognak. Egyedi tartalmakat hozok létre szöveges (és képes) formában. Olyan otthon végezhető, webes munkát keresek, melyben az alább felsorolt feladatokat, vagy azok valamelyikét 4 órás részmunkaidőben bejelentett távmunkásként végezhetem.

Feladatok, amelyeket vállalni tudok

  • szövegírás (cikkírás, kreatív szövegírás, SEO, stb. weboldalakra és közösségi médiához)
  • szöveg digitalizálás (kézzel írt szöveg gépelése)
  • weboldal készítés (elsősorban WordPress)
  • weboldal kezelés
  • tartalom feltöltés
  • képszerkesztés (kép átméretezések, kép feliratozás, Photoshop, Canva)
  • videó vágás (Shotcut, Filmora, Premier Pro)

Referenciáim a teljesség igénye nélkül megtekinthetőek a referenciák menüpontban. Hosszútávú megoldásban gondolkodom. Várom munkáltatóm jelentkezését, aki otthonról végezhető bejelentett munkával tud megbízni engem, alkalmazotti jogviszonyban, vagy megbízási szerződéssel!

Távmunka az életemben

Kerüljük el a félreértéseket, én kizárólag távmunkát keresek! Az elmúlt közel húsz évben otthonról végeztem a munkámat és ezen most sem kívánok változtatni! Mindig lelkiismeretesen, táblázatba vezetve végeztem el a feladataimat, amit bármikor számon lehet tőlem kérni és visszanézni. Ehhez a Google Drive nyújt segítséget a munkaadómnak és nekem egyaránt.

A személyes találkozó a legtöbb esetben órákat vesz igénybe, de az idő pénz. Amíg vidékiként tömegközlekedéssel eljutok az irodádba és bemutatkozunk egymásnak, én már elvégeztem volna az első feladatot. Spóroljuk meg ezt az időkiesést, mert ha jól sejtem, mindkettőnk számára az idő a legnagyobb kincs.
Otthon végzett munkáim közül kiemelendő az online tudakozónál eltöltött 5 év, mely idő alatt a tudakozó weboldalához tartozó feladatok végzését koordináltam és segítettem. Emellett weboldalakat készítettem és számos cég termékeit töltöttem fel különböző webáruházakba, igény szerint teljesen egyedi termékleírással.