Szövegíró és weboldal szerkesztőként otthonról végezhető munkát keresek. Számlaképes vállalkozó vagyok, 20 éve végzek weboldalak működtetéséhez szükséges különböző webes feladatokat. Feladataim a weboldalak létrehozásától kezdve azok karbantartásán át a látogatószerzésig széles skálán mozognak. Egyedi tartalmakat hozok létre szöveges (és képes) formában. Olyan webes munkát keresek, melyben az alább felsorolt feladatokat, vagy azok valamelyikét 4 órás részmunkaidőben, alkalmazotti jogviszonyban, otthonról végezhetem.

Feladatok, amelyeket vállalni tudok

  • szövegírás (cikkírás, kreatív szövegírás, SEO, stb. weboldalakra és közösségi médiához)
  • szöveg digitalizálás (kézzel írt szöveg gépelése)
  • weboldal készítés (elsősorban WordPress)
  • weboldal kezelés
  • tartalom feltöltés
  • képszerkesztés (kép átméretezések, kép feliratozás, Photoshop, Canva)
  • videó vágás (Shotcut, Filmora, Premier Pro)

Referenciáim a teljesség igénye nélkül megtekinthetőek a referenciák menüpontban. Saját weboldalaink listáját itt találod. Hosszútávú megoldásban gondolkodom. Várom munkáltatóm jelentkezését, aki otthonról végezhető bejelentett munkával tud megbízni engem, alkalmazotti jogviszonyban, vagy megbízási szerződéssel!

Otthon végzett munkáim közül kiemelendő az online tudakozónál eltöltött 5 év, mely idő alatt a tudakozó weboldalához tartozó feladatok végzését koordináltam és segítettem. Emellett weboldalakat készítettem és számos cég termékeit töltöttem fel különböző webáruházakba, igény szerint teljesen egyedi termékleírással. 3 évig saját vállalkozásban végeztem szövegírást.

Hogyan vállalok munkát?

Az elmúlt közel húsz évben otthonról végeztem a munkámat és ezen nem szeretnék változtatni! Mindig lelkiismeretesen, táblázatba vezetve végeztem el a feladataimat, amit bármikor számon lehet tőlem kérni és visszanézni. Ehhez a Google Drive nyújt segítséget a munkaadómnak és nekem egyaránt.

Jelenleg ex-KATÁS-ként munkát keresek. KATÁS egyéni vállalkozó voltam, 2022-ben a kormány megszűntette a KATÁT, ami a feltörekvőben lévő vállalkozásom végét jelentette. Bízom benne, hogy lesz majd egy másik hasonló megoldás, de addig a munkát sajnos csak megbízási szerződéssel, vagy részmunkaidős (4 órás) alkalmazotti jogviszonyban tudom végezni. 

Remélve, hogy ez változni fog, valószínűleg lesz némi ellentmondás erre vonatkozóan az oldalon, hiszen eddig számlaképes vállalkozóként hirdettem magam és a tevékenységemet, most pedig munkakeresőként fogalmazom meg ugyanezt.

Köszönöm a megértésed!, várom jelentkezésed!