Ez az oldal azért jött létre, mert meguntam az önéletrajzom két kézzel történő szórását a számomra ismeretlen hirdetőknek, akik magukat cégként állítják be, de annyi fáradtságot sem vesznek, hogy válaszoljanak az ember jelentkezésére…

Az önéletrajzba az embertől megkövetelik a magántelefonszámát, a címét és munkáltatótól függően fényképet, ill. egyéb személyes információkat, miközben gyakran az ember azt sem tudhatja, milyen munkára jelentkezik, mert a hirdetésekben túl általánosan fogalmaznak, remélve, hogy minél többen elmennek majd a pofavizitre. A pofavizitre, amin úgysem hallgatnak végig, ahol úgysem derül ki minden fontos odatartozó információ rólad, ráadásul onnan is hiába várod a visszajelézést…

Szolgáljon ez az oldal az én önéletrajzomként, ahol nem az iskoláimat kell nevén nevezni, helyette felvázolom azon tudásomat, amelyre szüksége lehet a leendő munkaadómnak, avagy megrendelőmnek ahhoz, hogy eldönthesse, rám van-e szüksége az elvégzendő feladatokhoz!

Az igazi önéletrajzom

Hogy mihez értek? Azt mondanám, olyan vagyok, mint a weboldalak gondnoka. Nem vagyok programozó, ezért a nagyon kacifántos, természetfeletti kéréseknek nem tudok eleget tenni, de nézzük meg, pontosan mi az a lehetetlennek tűnő feladat, mert szeretem a kihívásokat és azt vallom, mindenre van megoldás, vagy egy alternatíva!

Szóval a kétezres évek elején egy kábeltelevízió ügyfélszolgálatán dolgoztam. Amikor a cég Internetszolgáltatással bővült, megismerkedtem az Internettel és elkészítettem életem legelső weboldalát. Innentől fogva egyenes út vezetett a többi weboldalhoz, hisz mindenről weboldalt készítettünk, ami egy kicsit is komolyabban érdekelt.

Ahogy teltek az évek, a hobbynk munkává cseperedett és megkaptuk az első megbízásainkat.

Weboldalak készítése és karbantartása

2008 – Több, mint tíz éve foglalkozom WordPress weboldalak készítésével, üzemeltetésével, frissítésével és karbantartásával. Ha mobilbarát weboldal készítésre, vagy felújításra van szükséged, kattints ide: ► Weboldal készítés

Weboldalhoz tartozó képszerkesztések, átméretezések

Amennyiben a weboldal csinosításához fejlécre, bannerekre, feliratozott képekre van szükség, számomra magától értetődő, hogy ezeket a feladatokat is ellássam. Nem vagyok grafikus, ezért logot tervezni, rajzolni nem tudok, de a képek montázsolását, feliratozását és a különböző képek egyforma méretűre történő egységesítését meg tudom oldani. Ha ilyenfajta segítségre lenne szükséged, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!

Videó vágás, szerkesztés

A videószerkesztés nagyon összetett dolog. A videókat vágom, képekkel, feliratokkal egészítem ki és szükség esetén videóeffekteket is be tudok vetni! Ezzel a feladattal azért maximalisták ne bízzanak meg! :)

Virtuális árufeltöltés: tartalomfeltöltés

Függetlenül attól, hogy milyen rendszer, milyen motor van egy webáruház mögött, hamar beletanulok a rendszer kezelésébe és bírom a monotonítást. Több ezer terméket feltöltöttem már a különböző webáruházak virtuális polcaira, melyekhez szükség esetén a képméretezést is elvállaltam és a termékek egyedi szövegírását is megoldottam. Ha olyan embert keresel, aki bírja a monotonítást és hajlandó efféle feladatvégzésre, kérlek, keress meg! Leveledben feltétlenül tüntesd fel a webcímet, a termékek kb. darabszámát és a pontos feladatot! ► Kérj árajánlatot!

Egyedi szöveg írása, keresőoptimalizálás

Meghatározott témában, meghatározott karakterszámban írok cikkeket, akár kulcsszavak elhelyezésével a szövegben. Nem vagyok sem ügyvéd, sem agysebész, de szinte bármilyen témában megírom a kívánt szöveget, amennyiben nem szakcikkről van szó. Angol nyelvű cikkek magyar nyelvűre fordítását is vállalom, saját szavaimmal megírva.

A szövegek ha úgy van rá szükség, minden esetben keresőoptimalizáltak, vagyis több szempontnak megfelelően írom őket. Ügyelek a hivatalos forrásokra, de kerülöm a politikát! Politikai, vallási és ehhez hasonló cikket soha nem írtam és nem is kívánok ezzel foglalkozni! Ha azonban cikkekre, termékleírásra vagy hasonló szövegre van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot! ► Árajánlat kérés

Végül hadd mutassam meg legutóbb szerzett oklevelem:

Google Digital Workshop: a digitális marketing alapjai vizsga elvégezve
Google oklevél. (A képre kattintva az oklevél nagyobb méretben is elérhető!)

Az oklevél korábbi verziója:

Ketten egyek vagyunk

Bár jelen weboldal alapvetően rólam szól, Thomas az életem része, így bármiről essen is szó, ő mindig szóba fog kerülni, hiszen szinte mindent együtt csinálunk. Férjem 44%-os leszázalékoltként szintén távmunkában végzi a munkáját, de ha több a munka, szükség esetén ő is be tud segíteni nekem, ezért akár több munkát is el tudunk vállalni, ha szükséges!

Büszke vagyok a több, mint húsz éves párkapcsolatomra, a saját weboldalainkra, amelyeket teljesen önállóan építettünk fel a férjemmel és büszke vagyok minden közösen elért eredményünkre!

Lehet, hogy vállalkozó leszek?!

Tulajdonképpen eljött az ideje, hogy a megszerzett tudásomat saját vállalkozás formájában kamatoztathassam. Ennek a weboldalnak eredetileg az volt a célja, hogy élve az Internet adta lehetőséggel, elkészítsem az egyedi, teljesen újfajta önéletrajzomat. Úgy gondoltam, hogy ltérek a normától és egy kiterjedt önéletrajzot készítek. Azt is mondhatnánk, hogy “webes életrajz” volt a tervem. Igen, azt hiszem, valami ilyesmiről van szó.

Szeretem volna ugyanis, ha nyoma van annak, hogy az Internet kezdete óta lényegében weboldalakat készítek és azóta napi szinten próbálom elsajátítani az ehhez szükséges ismereteket.

Távmunkás vagyok!

Fontos tudni, hogy kizárólag részmunkaidős, bejelentett távmunkát keresek! Az elmúlt több, mint 10 évben otthonról végeztem a munkámat és ezen nem is kívánok változtatni! Mindig lelkiismeretesen, táblázatba vezetve végeztem el a feladataimat, amit bármikor számon lehet tőlem kérni és visszanézni. Ehhez a Google Drive nyújt segítséget a munkaadómnak és nekem egyaránt.

Otthon végzett munkáim közül kiemelendő az online tudakozónál eltöltött 5 év, mely idő alatt a tudakozó weboldalához tartozó feladatok végzését koordináltam és segítettem. Emellett számos cég termékeit töltöttem fel különböző webáruházakba, igény szerint teljesen egyedi termékleírással.

Én tehát távmunkát keresek, ezért kérem az idetévedt kedves munkáltatót, hogy csak akkor olvasson tovább, ha hajlandó távmunkásként foglalkoztatni! (Üzletkötők, MLM-esek, piramis játékosok kíméljenek!)