A legelső weboldalam a kétezres évekből

Legelső weboldalam

Életem legelső weboldalát munka mellett tanultam meg elkészíteni. Akkor egy kábeltelevízió ügyfélszolgálatán dolgoztam. A cég tevékenysége éppen az Internet szolgáltatással bővült, ezért a legelsők között voltam, akik Magyarországon megismerkedhettek a világhálóval.

Az Interneten akkor a habostorta és a gumicsizma féle humor, valamint a különböző chat lehetőségek voltak népszerűek. Ismertem ezeket az oldalakat, egy darabig a cseten is lógtam, mint a többiek, de hamar ráuntam, mert többet akartam.

Ennek ellenére a chat nekem fordulópont volt az életemben, hiszen életem legelső weboldalát egy csetes beszélgetésből eredően tudtam elindítani. Ott volt olyan segítségem az induláshoz, ami elegendő volt ahhoz, hogy a süthető gyurmából készült medáljaimat felrakhassam az internetre, méghozzá a saját weboldalamra! Köszi Laca!

Ennek oka pedig az volt, hogy egy ékszerüzletben az eladó hölgy szeretett volna vásárolni abból a saját készítésű medálból, amit akkor a nyakamban hordtam. Gondoltam legyenek akkor fent a munkáim a világhálón, hogy megnézhesse a hölgy a választékot. Ennek előzményéről, a mágikus medálról itt írtam

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 5 / 5. Szavazatok száma: 1

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!