Cikkek, termékleírások, bemutatkozó szövegek írását vállalom. Ha a weboldalamon olvasottak nem elég meggyőzőek, tekintsd meg kérlek blogjaimat, vagy weboldalainkat is! Továbbá külső referenciáinkat is folyamatosan töltjük fel az oldalra! Az árakat itt találod, ennek értelmében tudod megrendelni a munkát az alábbi űrlap segítségével. Ha bármilyen egyedi elképzelésed van, kérlek írj emailt! Köszönöm!

A lap alján található “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított e-számla ellenében a munka végzését megelőzően egyenlítesz ki.

Neved, vagy céged neve, amire a számlát kiállíthatom.
Címed, amire a számlát kiállíthatom
EU, azaz közösségi adószámra csak külföldi megrendelés esetén van szükség.
Emailben foglak keresni, a telefonszámodat csak vészhelyzet esetére kérem el.
Írni sokféleképpen lehet, ezért kérlek jelöld, milyen hangvételű szövegre van szükséged!
Ha a "semlegest" választod, akkor többnyire többesszám harmadik személyben fog íródni a cikk,
Pl. utazás, kertészet, egészséges életmód, stb.
A keresőoptimalizált szöveg nem csak az internet felhasználóknak szól, hanem a keresőrobotoknak is, ezért hatékonyabb a kívánt eredmény elérésében. * A szóközöket is leütésként kezelem!
Adj meg egy, max. két kulcsszót, ami a legjobban összefoglalja a cikk tartalmát!
* Törzsvásárlóimnak lehetősége van egy heti csomagban megrendelni a cikkeket. Erről információt az áraknál találsz. Heti csomag, valamint speciális leütésszám esetén kérlek keress meg e-mailben!
A pontos webcím, vagy azon belül a link, ahová a szöveget kéred.
Kérlek add meg, hogy mi legyen a cikk címe!
Kérlek, add meg 2-3 mondatban, hogy miről szóljon a cikk! Ez számomra az egyik legfontosabb információ. Enélkül nem egyértelmű a feladat. Próbálj rövid, de lényegretörő lenni, kérlek!
A kedvezmény a cikk alján, a szerző nevének megjelenítéséért jár. Abban az esetben, ha WordPress weboldalad van és kéred a kedvezményt, igény esetén a cikk feltöltését is ingyen vállalom! Részletek: https://lulaki.hu/szovegiras/szovegiras-arak/
Ha egyéb kérés nincs, akkor ide csak dícsérőszavakat kell írni! ;)

A kért adatokat bizalmasan kezelem és harmadik félnek nem adom át! Azokra kizárólag számla kiállítás és a megrendelt munka végett az ügyfelemmel történő kapcsolattartás céljából van szükségem.