Varázsceruzám sajnos nincsen, de ez a mese volt az egyik kedvencem. Sokáig álmodoztam róla, hogyan válthatnám valóra én is az álmaimat, mint a kisfiú a rajzfilmben. Amióta rátaltám az internetre és a varázsbetűkre, teljesült az álmom, hiszen azzal foglalkozom, amihez értek és amit szeretek csinálni. Azóta azon dolgozom, hogy mással is osztozhassak ebben az élményben és szeretnék a betűimmel mást is hozzásegíteni ahhoz, hogy a munkájával elérje, amit szeretne.

Kiskedvenc 3000

Varázsbetű

A legnépszerűbb terjedelmű cikk az ügyfeleim körében. A Kiskedvenc 3000 leütést tartalmazó szöveg, “varázsbetűk” bevetésével készül.

YouTube leírás

Kedvcsináló leírás a videóban látható anyaghoz. A YouTube szereti a videó leírásokat, én pedig átvállalom tőled ezt a feladatot!

Termékleírás

Csomag

Hiánypótló szöveg a termékekhez. Ha nem kaptál a gyártótól termékleírást, bízd rám a kedvcsináló szöveget és a termékek bemutatását!

5990 Ft / cikk
(AAM, bruttó)

1990 Ft / szöveg
(AAM, bruttó)

5990 Ft / szöveg
(AAM, bruttó)

Az alábbi árakkal dolgozom:

Megrendeléseim zömét általában 2000 – 3000 leütéses cikkek, valamint a weboldalakhoz igazított leírások teszik ki. Weboldal készítéssel is foglalkozom, így ha a szöveges tartalomra vadonatúj weboldalad miatt van szükséged, mindkettőt meg tudjuk oldani!

Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett árak BRUTTÓ árak, de nem tartalmaznak ÁFA-t. Elektronikus számlázó programot használok, melyben a számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra! Az árak nem tartalmazzák a szövegek feltöltését a weboldalra! Amennyiben feltöltésre is szükséged van, kérj árajánlatot emailben! Minimum 1000 leütést tudok elvállalni, a szövegírás munkadíját előre kérem átutatással. (Megrendelőlap a lap alján!)

VARÁZSBETŰKSZÖVEGÍRÁS MEGHATÁROZÁSA, leütésszám*Munkadíj
Kiskedvenc cikkKreatív szöveg 2-3 kulcsszó megadásával, 3000 leütésben.5990 Ft
TermékkategóriaTermékkategória leírás 3000 leütésben. (Címke, termékkategória)5990 Ft
TermékleírásTermékleírás webáruházaknak 3000 leütésben. 5990 Ft
Weboldal szövegWeboldal menü szövegezés 3000 leütésben.5990 Ft
YouTube leírásYouTube videó leírás 500 leütésben (max. 20 perces videó)1990 Ft
VarázsbetűA varázsbetű ára, ha egyedi leütésszámú szöveget szeretnél.2 Ft

Cikk rendeléshez kattints!

* A szóköz a szövegírásra fordított idő tört része, ezért a leütésszám minden esetben szóközökkel együtt kerül számításra! Azon kedves ügyfelemnek, akinek már legalább egy megrendelésének eleget tettem és elégedett volt a munkámmal, lehetősége van több darabos megrendelést is leadni. 5 db cikk megrendelésekor 10% kedvezmény!

Több darabos kedvezmény

Azon kedves ügyfelemnek, akinek már legalább egy megrendelésének eleget tettem és elégedett volt a munkámmal, lehetősége van több darabos megrendelést is leadni. Öt “kiskedvenc” megrendelése esetén 10% kedvezmény jár minden megrendelőnek! Amennyiben a leütés alapú szövegből szeretnél több darabot rendelni, kérj árajánlatot! Több darabos megrendelés esetén kérlek keress meg emailben!

Szükség esetén a weboldal elkészítését, valamint komplett weboldal szövegezését, feltöltését is el tudom vállalni!

Hogyan zajlik?

  1. A megrendelést követően 24 órán belül mindenkinek válaszolok. A válaszomban egyszerűen visszaigazolom a megrendelésedet és küldöm a számlaszámot, ahová a munkadíjat várom. Az átutalásig tovább egyeztetünk ha szükséges. Ha egyeztetni kell, azt érzékelni fogod, mert kérdéseket fogok feltenni.
  2. Ha mindent leegyeztettünk, fizetni átutalással lehet, az emailben kapott számlaszámra az ugyanitt jelzett közlemény megadásával. Kérlek, az első tőlem kapott levélig ne utalj előre semmit!
  3. Az utalást követően újabb visszaigazolást küldök. Ekkor levelemben szerepelni fog a “Munkavégzést megkezdtem“. A kész szöveget ehhez képest egy héten belül (előfordul, hogy 48 órán belül) megkapod. (Több darab cikk megrendelése esetén értelemszerűen a munkavégzés is több időt vesz igénybe.) Az olyan ritka esetekben, amikor pl. nem egyezik a megrendelő neve a bankszámla tulajdonos nevével és ezt nem jelzed előre, stb. további egyeztetésre van szükség. Ettől természetesen nem kell tartanod, hiszen az utalás előtt mindent leegyeztettünk!
  4. Megkezdem a munkát. Amennyiben a leütés alapú szövegírás leütéseit szóközökkel együtt számolom, hiszen minden billentyű leütése idő, a szóközé is. A kért leütésszám néhány karakterrel mindig több a megrendeltnél, ezekért nem kell fizetned! A kész munkát emailben küldöm, csatolt .doc fájlban.
  5. Amennyiben sima szövegről van szó, az esetleges javításokra irányuló kéréseket egyetlen emailben várom. Egyikünknek sem jó ezt tovább húzni, ha nincs meg felém, illetve a munkámhoz a bizalmad! SEO szövegnél természetesen ennél tovább egyeztetünk, ha szükséges. Kérlek, a szövegbe ne javíts bele, mert javított szöveget nem áll módomban toldozgatni-foltozgatni!

Kezem a billentyűzeten, ujjaim ugrásra készen várják, hogy újabb megbízást kapjanak a billentyűzet gombjainak ostromlására. Jelenleg is betűket rendezek megfelelő sorrendbe, örömömre szolgálna, ha te lennél a következő megrendelőm! Várom megtisztelő bizalmad és megkeresésed!

Cikk rendeléshez kattints!