Megrendeléseim zömét általában 2000 – 3000 leütéses cikkek, valamint a weboldalakhoz igazított leírások teszik ki. Weboldal készítéssel is foglalkozom, így ha a szöveges tartalomra vadonatúj weboldalad miatt van szükséged, mindkettőt meg tudjuk oldani!

Az alábbi árakkal dolgozom:

Kiskedvenc cikk

5990 Ft / cikk
(bruttó)

1 db fix 3000 leütést tartalmazó szöveg igény szerint 2-3 kulcsszó megadásával. Egyeztetést követően 48 órán belül elkészül.

Ahogy a neve is utal rá,
ez a legnépszerűbb leütésszámú cikk
az ügyfeleim körében.

Leütés alapú cikk

2 Ft / leütés*
(bruttó)

Szövegírás az ügyfél által meghatározott leütésszámmal. (Min. 1000 leütés) Egyeztetést követően 48 órán belül elkészül.

A leütés alapú cikket ügyfeleim
a 3000-nél kisebb leütésszámú
szövegírás esetén veszik igénybe.

Varázsbetű csomag

48.000 Ft
45.990 Ft

3 db “Kiskedvenc” cikk + 1 db pr cikk megírása külső weboldalra. A pr cikket külső weboldalaink valamelyikén jelenítjük meg.

Cikk értéke: 18.000 Ft
Pr cikk értéke: 10.000 Ft
Megjelenés értéke: 20.000 Ft

*A szóköz a szövegírásra fordított idő tört része, ezért a leütések minden esetben szóközökkel együtt kerülnek számításra!

Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett árak BRUTTÓ árak, nem tartalmaznak ÁFA-t. Elektronikus számlázó programot használok, melyben a számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra! Az árak nem tartalmazzák a szövegek feltöltését a weboldalra! Amennyiben feltöltésre is szükséged van, kérj árajánlatot emailben! Minimum 1000 leütést tudok elvállalni, a szövegírás munkadíját előre kérem átutatással. (Megrendelőlap a lap alján!)

Több darabos kedvezmény

Azon kedves ügyfelemnek, akinek már legalább egy megrendelésének eleget tettem és elégedett volt a munkámmal, lehetősége van több darabos megrendelést is leadni. Öt “kiskedvenc” megrendelése esetén 10% kedvezmény jár minden megrendelőnek! Amennyiben a leütés alapú szövegből szeretnél több darabot rendelni, kérj árajánlatot! Több darabos megrendelés esetén kérlek keress meg emailben!

Szükség esetén a weboldal elkészítését, valamint komplett weboldal szövegezését, feltöltését is el tudom vállalni!

10% kedvezmény!

Amennyiben az elkészült cikk alján megjeleníted a nevem mint szerző, úgy a cikk árából 10% kedvezményt adok! Ebben az esetben a cikk feltöltését is ingyen vállalom, ha a weboldaladat WordPress motor hajtja! Ez a kedvezmény csak a cikkíráshoz vehető igénybe, de a több darabos kedvezménnyel is összevonható!

Hogyan zajlik?

  1. A megrendelést követően 24 órán belül mindenkinek válaszolok. A válaszomban egyszerűen visszaigazolom a megrendelésedet és küldöm a számlaszámot, ahová a munkadíjat várom. Az átutalásig tovább egyeztetünk ha szükséges. Ha egyeztetni kell, azt érzékelni fogod, mert kérdéseket fogok feltenni.
  2. Ha mindent leegyeztettünk, fizetni átutalással lehet, az emailben kapott számlaszámra az ugyanitt jelzett közlemény megadásával. Kérlek, az első tőlem kapott levélig ne utalj előre semmit!
  3. Az utalást követően újabb visszaigazolást küldök. Ekkor levelemben szerepelni fog a “Munkavégzést megkezdtem“. A kész szöveget ehhez képest egy héten belül (előfordul, hogy 48 órán belül) megkapod. (Több darab cikk megrendelése esetén értelemszerűen a munkavégzés is több időt vesz igénybe.) Az olyan ritka esetekben, amikor pl. nem egyezik a megrendelő neve a bankszámla tulajdonos nevével és ezt nem jelzed előre, stb. további egyeztetésre van szükség. Ettől természetesen nem kell tartanod, hiszen az utalás előtt mindent leegyeztettünk!
  4. Megkezdem a munkát. Amennyiben a leütés alapú szövegírás leütéseit szóközökkel együtt számolom, hiszen minden billentyű leütése idő, a szóközé is. A kért leütésszám néhány karakterrel mindig több a megrendeltnél, ezekért nem kell fizetned! A kész munkát emailben küldöm, csatolt .doc fájlban.
  5. Amennyiben sima szövegről van szó, az esetleges javításokra irányuló kéréseket egyetlen emailben várom. Egyikünknek sem jó ezt tovább húzni, ha nincs meg felém, illetve a munkámhoz a bizalmad! SEO szövegnél természetesen ennél tovább egyeztetünk, ha szükséges. Kérlek, a szövegbe ne javíts bele, mert javított szöveget nem áll módomban toldozgatni-foltozgatni!

Kezem a billentyűzeten, ujjaim ugrásra készen várják, hogy újabb megbízást kapjanak a billentyűzet gombjainak ostromlására. Jelenleg is betűket rendezek megfelelő sorrendbe, örömömre szolgálna, ha te lennél a következő megrendelőm! Várom megtisztelő bizalmad és megkeresésed!

Szövegírás megrendelőlap

A lap alján található “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított e-számla ellenében a munka végzését megelőzően egyenlítesz ki.

Neved, vagy céged neve, amire a számlát kiállíthatom.
Címed, amire a számlát kiállíthatom
Külföldi, EU-s cég esetén közösségi adószám.
Emailben foglak keresni, a telefonszámodat csak vészhelyzet esetére kérem el.
* Törzsvásárlóimnak lehetősége van egy heti csomagban megrendelni a cikkeket. Erről információt az áraknál találsz. Heti csomag, valamint leütésszám alapú szövegírás esetén kérlek keress meg e-mailben!
Pl. utazás, kertészet, egészséges életmód, stb.
Ha a "semlegest" választod, akkor többnyire többesszám harmadik személyben fog íródni a cikk,
Írni sokféleképpen lehet, ezért kérlek jelöld, milyen hangvételű szövegre van szükséged!
Adj meg két, vagy max. három kulcsszót, ami a legjobban összefoglalja a cikk tartalmát!
Kérlek add meg, hogy mi legyen a cikk címe! Több cikk rendelése esetén kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
A pontos webcím, vagy azon belül a link, ahová a szöveget kéred.
Kérlek, add meg 2-3 mondatban, hogy miről szóljon a cikk! Ez számomra az egyik legfontosabb információ. Enélkül nem egyértelmű a feladat. Próbálj rövid, de lényegretörő lenni, kérlek!
Ha egyéb kérés nincs, akkor ide csak dícsérőszavakat kell írni! ;)

A “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított e-számla ellenében a munka végzését megelőzően egyenlítesz ki.

A kért adatokat bizalmasan kezelem és harmadik félnek nem adom át! Azokra kizárólag számla kiállítás és a megrendelt munka végett az ügyfelemmel történő kapcsolattartás céljából van szükségem.