Varázsceruzám sajnos nincsen, de ez a mese volt az egyik kedvencem. Sokáig álmodoztam róla, hogyan válthatnám valóra én is az álmaimat, mint a kisfiú a rajzfilmben. Amióta rátaltám az internetre és a varázsbetűkre, teljesült az álmom, hiszen azzal foglalkozom, amihez értek és amit szeretek csinálni. Azóta azon dolgozom, hogy mással is osztozhassak ebben az élményben és szeretnék a betűimmel mást is hozzásegíteni ahhoz, hogy a munkájával elérje, amit szeretne.

Kiskedvenc 3000

Varázsbetű

A legnépszerűbb terjedelmű cikk az ügyfeleim körében. A Kiskedvenc 3000 leütést tartalmazó szöveg, „varázsbetűk” bevetésével készül.

Gépelés, digitalizálás

A videó hanganyagának legépelése. A YouTube szereti a videó leírásokat, én pedig átvállalom tőled ezt a feladatot!

Termékleírás

Csomag

Hiánypótló szöveg a termékekhez. Ha nem kaptál a gyártótól termékleírást, bízd rám a kedvcsináló szöveget és a termékek bemutatását!

Az alábbi árakkal dolgozom:

Megrendeléseim zömét általában 2000 – 3000 leütéses cikkek, valamint a weboldalakhoz igazított leírások teszik ki. Weboldal készítéssel is foglalkozom, így ha a szöveges tartalomra vadonatúj weboldalad miatt van szükséged, mindkettőt meg tudjuk oldani!

Az árak nem tartalmazzák a szövegek feltöltését a weboldalra! Amennyiben feltöltésre is szükséged van, kérj árajánlatot emailben! Minimum 1000 leütést tudok elvállalni, a szövegírás munkadíját előre kérem átutatással. (Megrendelőlap a lap alján!)

VARÁZSBETŰKSZÖVEGÍRÁS MEGHATÁROZÁSA, leütésszám*Munkadíjdíjazás
Kiskedvenc cikkKreatív szöveg 2-3 kulcsszó megadásával, 3000 leütésben.7900 Ft/ cikk
TermékkategóriaTermékkategória, címke leírás 3000 leütésben.7900 Ft/ cikk
TermékleírásTermékleírás webáruházaknak 3000 leütésben.7900 Ft/ cikk
Weboldal szövegWeboldal menü szövegezés 3000 leütésben.7900 Ft/ cikk
Gépelés hang alapjánYouTube videók, Podcast, stb. stream anyagok, gépelése hang után.3000 Ft / óra
Szöveg digitalizálásKézzel írt, vagy nyomtatott szöveg legépelése.2 Ft / leütés
VarázsbetűA varázsbetű ára, egyedi leütésszámú szöveg esetén.3 Ft/ leütés
A minimum megrendelhető karakterszám minden szolgáltatás esetében 1000 leütés szóközzel.

Cikk rendeléshez kattints!

* A szóköz a szövegírásra fordított idő tört része, ezért a leütésszám minden esetben szóközökkel együtt kerül számításra! Azon kedves ügyfelemnek, akinek már legalább egy megrendelésének eleget tettem és elégedett volt a munkámmal, lehetősége van több darabos megrendelést is leadni. Szükség esetén a weboldal elkészítését, valamint komplett weboldal szövegezését, feltöltését is el tudom vállalni!

Hogyan zajlik?

  1. A megrendelést követően 24 órán belül mindenkinek válaszolok. A válaszomban egyszerűen visszaigazolom a megrendelésedet és küldöm a számlaszámot, ahová a munkadíjat várom. Az átutalásig tovább egyeztetünk ha szükséges. Ha egyeztetni kell, azt érzékelni fogod, mert kérdéseket fogok feltenni.
  2. Ha mindent leegyeztettünk, fizetni átutalással lehet, az emailben kapott számlaszámra az ugyanitt jelzett közlemény megadásával. Kérlek, az első tőlem kapott levélig ne utalj előre semmit!
  3. Az utalást követően újabb visszaigazolást küldök. Ekkor levelemben szerepelni fog a „Munkavégzést megkezdtem„. A kész szöveget ehhez képest egy héten belül (előfordul, hogy 48 órán belül) megkapod. (Több darab cikk megrendelése esetén értelemszerűen a munkavégzés is több időt vesz igénybe.) Az olyan ritka esetekben, amikor pl. nem egyezik a megrendelő neve a bankszámla tulajdonos nevével és ezt nem jelzed előre, stb. további egyeztetésre van szükség. Ettől természetesen nem kell tartanod, hiszen az utalás előtt mindent leegyeztettünk!
  4. Megkezdem a munkát. A leütés alapú szövegírás karaktereit szóközökkel együtt számolom, hiszen minden billentyű leütése idő, a szóközé is. A kért leütésszám néhány karakterrel mindig több a megrendeltnél, ezekért nem kell fizetned! A kész munkát emailben küldöm, csatolt .doc fájlban.
  5. Amennyiben sima szövegről van szó, az esetleges javításokra irányuló kéréseket egyetlen emailben várom. Egyikünknek sem jó ezt tovább húzni, ha nincs meg felém, illetve a munkámhoz a bizalmad! SEO szövegnél természetesen ennél tovább egyeztetünk, ha szükséges. Kérlek, a szövegbe ne javíts bele, mert javított szöveget nem áll módomban toldozgatni-foltozgatni!

Kezem a billentyűzeten, ujjaim ugrásra készen várják, hogy újabb megbízást kapjanak a billentyűzet gombjainak ostromlására. Jelenleg is betűket rendezek megfelelő sorrendbe, örömömre szolgálna, ha te lennél a következő megrendelőm! Várom megtisztelő bizalmad és megkeresésed!

Cikk rendeléshez kattints!