Ha először jársz nálam, csak az első két szürke oszlopban feltüntetett árakat keresed. Megrendeléseim zömét általában 2000 – 3000 leütéses cikkek, valamint a weboldalakhoz igazított leírások teszik ki. Weboldal készítéssel is foglalkozom, így ha a szöveges tartalomra vadonatúj weboldalad miatt van szükséged, mindkettőt meg tudjuk oldani!

Az alábbi árakkal dolgozom:

Szövegírás
3 Ft / leütés* (bruttó)
Megrendelem

SEO szövegírás 1-2 kulcsszóval
5 Ft / leütés* (bruttó)
Megrendelem

A feltüntetett árak ÁFA nélküliek, alanyi adómentes vállalkozó vagyok. A számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra! Az árak nem tartalmazzák a szövegek feltöltését a weboldalra! Amennyiben feltöltésre is szükséged van, kérj árajánlatot emailben! Minimum 1000 leütést tudok elvállalni, a szövegírás munkadíját előre kérem átutatással. (Megrendelőlap a lap alján!)

10% kedvezmény!

Amennyiben az elkészült cikk alján megjeleníted a nevem mint szerző, úgy a cikk árából 10% kedvezményt adok! Ebben az esetben a cikk feltöltését is ingyen vállalom, ha a weboldaladat WordPress motor hajtja! Ez a kedvezmény csak a cikkíráshoz vehető igénybe, de a több darabos kedvezménnyel is összevonható!

Több darabos kedvezmény

Azon kedves ügyfelemnek, akinek már legalább egy megrendelésének eleget tettem és elégedett volt a munkámmal, lehetősége van egy hetes, azaz 7 db-os csomagban leadni rendelését, melynek árából 10% kedvezményt adok! Amennyiben ezt a lehetőséget választod, kérlek jelentkezz emailben!

1 hétre való szövegírás
3 Ft / leütés* (bruttó)
Csak törzsvásárlóknak!

1 hétre való SEO szövegírás
5 Ft / leütés* (bruttó)
Csak törzsvásárlóknak!

* A leütéseket szóközökkel együtt számolom, hiszen az is a szövegírásra fordított idő tört része!

Komplett weboldal szövegezésre kérj árajánlatot e-mailben! Szükség esetén a weboldal elkészítését és a feltöltést is tudom vállalni!

Hogyan zajlik?

  • A megrendelést követően 48 órán belül mindenkinek válaszolok. A válaszomban egyszerűen visszaigazolom a megrendelésedet és küldöm a számlaszámot, ahová a munkadíjat várom. Az átutalásig tovább egyeztetünk ha szükséges.
  • Ha egyeztetni kell, azt érzékelni fogod, mert kérdéseket fogok feltenni. Ha viszont minden tiszta, mindent leegyeztettünk, fizetni átutalással lehet, az emailben kapott számlaszámra és az ugyanitt jelzett közlemény jelölésével. Kérlek, az első tőlem kapott levélig ne utalj előre semmit!
  • Az utalást követően újabb visszaigazolást küldök. Ekkor levelemben szerepelni fog a “Munkavégzést megkezdtem“. A kész szöveget ehhez képest egy héten belül (van, hogy 48 órán belül) megkapod. (Heti csomag megrendelése esetén értelemszerűen a munkavégzés is több idő.) Az olyan ritka esetekben, amikor pl. nem egyezik a megrendelő neve a bankszámla tulajdonos nevével és ezt nem jelzed előre, stb. további egyeztetésre van szükség. Ettől természetesen nem kell tartanod, hiszen az utalás előtt mindent leegyeztettünk.
  • Megkezdem a munkát. A szövegírás leütéseit szóközökkel együtt számolom, hiszen minden billentyű leütése idő, a szóközé is. A kért leütésszám néhány karakterrel mindig több a megrendeltnél, ezekért nem kell fizetned! A kész munkát emailben küldöm, csatolt .doc fájlban.
  • Amennyiben sima szövegről van szó, az esetleges javításokra irányuló kéréseket egyetlen emailben várom. Egyikünknek sem jó ezt tovább húzni, ha nincs meg felém, illetve a munkámhoz a bizalmad! SEO szövegnél természetesen ennél tovább egyeztetünk, ha szükséges. Kérlek, a szövegbe ne javíts bele, mert javított szöveget nem áll módomban toldozgatni-foltozgatni!

Kezem a billentyűzeten, ujjaim ugrásra készen várják, hogy újabb megbízást kapjanak a billentyűzet gombjainak ostromlására. Jelenleg is betűket rendezek megfelelő sorrendbe, örömömre szolgálna, ha te lennél a következő megrendelőm! Várom megtisztelő bizalmad és megkeresésed!

Szövegírás megrendelőlap

A lap alján található “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított e-számla ellenében a munka végzését megelőzően egyenlítesz ki.

Neved, vagy céged neve, amire a számlát kiállíthatom.
Címed, amire a számlát kiállíthatom
Külföldi, EU-s cég esetén közösségi adószám.
Emailben foglak keresni, a telefonszámodat csak vészhelyzet esetére kérem el.
Írni sokféleképpen lehet, ezért kérlek jelöld, milyen hangvételű szövegre van szükséged!
Ha a "semlegest" választod, akkor többnyire többesszám harmadik személyben fog íródni a cikk,
Pl. utazás, kertészet, egészséges életmód, stb.
* Törzsvásárlóimnak lehetősége van egy heti csomagban megrendelni a cikkeket. Erről információt az áraknál találsz. Heti csomag, valamint speciális leütésszám esetén kérlek keress meg e-mailben!
A keresőoptimalizált szöveg nem csak az internet felhasználóknak szól, hanem a keresőrobotoknak is, ezért hatékonyabb a kívánt eredmény elérésében. * Törzsvásárlóimnak lehetősége van egy heti csomagban megrendelni a cikkeket. Erről információt az áraknál találsz. Heti csomag, valamint speciális leütésszám esetén kérlek keress meg e-mailben!
Adj meg egy, max. két kulcsszót, ami a legjobban összefoglalja a cikk tartalmát!
Kérlek add meg, hogy mi legyen a cikk címe!
A pontos webcím, vagy azon belül a link, ahová a szöveget kéred.
Kérlek, add meg 2-3 mondatban, hogy miről szóljon a cikk! Ez számomra az egyik legfontosabb információ. Enélkül nem egyértelmű a feladat. Próbálj rövid, de lényegretörő lenni, kérlek!
Ha egyéb kérés nincs, akkor ide csak dícsérőszavakat kell írni! ;)

A “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított e-számla ellenében a munka végzését megelőzően egyenlítesz ki.

A kért adatokat bizalmasan kezelem és harmadik félnek nem adom át! Azokra kizárólag számla kiállítás és a megrendelt munka végett az ügyfelemmel történő kapcsolattartás céljából van szükségem.