A lap alján található “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított elektronikus díjbekérő ellenében a munkavégzést megelőzően egyenlítesz ki.

* Törzsvásárlóimnak lehetősége van egy heti csomagban megrendelni a cikkeket. Erről információt az áraknál találsz. Heti csomag, valamint leütésszám alapú szövegírás esetén kérlek keress meg e-mailben!
Csak leütés alapú szöveg (varázsbetű) esetén kell kitölteni!
Ha a "semlegest" választod, akkor többnyire többesszám harmadik személyben fog íródni a cikk,
Kérlek add meg, hogy mi legyen a cikk címe! Több cikk rendelése esetén kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adj meg két, vagy max. három kulcsszót, ami a legjobban összefoglalja a cikk tartalmát!
A pontos webcím, vagy azon belül a link, ahová a szöveget kéred.
Kérlek, add meg 2-3 mondatban, hogy miről szóljon a cikk! Ez számomra az egyik legfontosabb információ. Enélkül nem egyértelmű a feladat. Próbálj rövid, de lényegretörő lenni, kérlek!
Neved, vagy céged neve, amire a számlát kiállíthatom.
Címed, amire a számlát kiállíthatom
Külföldi, EU-s cég esetén közösségi adószám.
Emailben foglak keresni, a telefonszámodat csak vészhelyzet esetére kérem el.
Ha egyéb kérés nincs, akkor ide csak dícsérőszavakat kell írni! ;)

A “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított eelektronikus díjbekérő ellenében a munkavégzést megelőzően egyenlítesz ki.

A kért adatokat bizalmasan kezelem és harmadik félnek nem adom át! Azokra kizárólag számla kiállítás és a megrendelt munka végett az ügyfelemmel történő kapcsolattartás céljából van szükségem.