Cikk megrendelés itt és most. Rendelj egy cikket most az alábbi űrlap kitöltésével! A megrendelés visszaigazolása után ha további egyeztetésre nincs szükség, küldöm a díjbekérőt, aminek kifizetése után néhány napon belül emailben küldöm a kész cikket. Ha több cikket szeretnél megrendelni egyszerre, add le a rendelésed egy cikkre és ha elégedett voltál a munkámmal, keress meg emailben több darabos megrendelésért!

Cikk megrendelés

A lap alján található „megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy az itt meghatározott árak és megrendelési folyamat alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított elektronikus díjbekérő ellenében a munkavégzést megelőzően egyenlítesz ki.

Válaszd ki a cikk típusát! A szövegtípusok leütésszámát és az árakat a lulaki.hu weboldalon a "szövegírás" menüpontban találod! * Törzsvásárlóimnak lehetősége van egy havi csomagban megrendelni a cikkeket. Erről információt az áraknál találsz. Havi csomag, valamint leütésszám alapú szövegírás esetén kérlek keress meg e-mailben!
Csak leütés alapú szöveg (varázsbetű) esetén kell kitölteni!
Ha a "semlegest" választod, akkor többnyire többesszám harmadik személyben fog íródni a cikk,
Kérlek add meg, hogy mi legyen a cikk címe! Több cikk rendelése esetén kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Adj meg két, vagy max. három kulcsszót, ami a legjobban összefoglalja a cikk tartalmát!
A pontos webcím, vagy azon belül a link, ahová a szöveget kéred.
Kérlek, add meg 2-3 mondatban, hogy miről szóljon a cikk! Ez számomra az egyik legfontosabb információ. Enélkül nem egyértelmű a feladat. Próbálj rövid, de lényegretörő lenni, kérlek!
Magánszemélyként veszed igénybe a szolgáltatást?
Neved, vagy céged neve, amire a számlát kiállíthatom.
Címed, amire a számlát kiállíthatom
Külföldi, EU-s cég esetén közösségi adószám, magánszemély esetén hagyd üresen!
Emailben foglak keresni, a telefonszámodat csak vészhelyzet esetére kérem el.
Ha egyéb kérés nincs, akkor ide csak dícsérőszavakat kell írni! ;)

Figyelem! Tájékoztatlak, hogy 2019.05.03. dátumtól a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról szóló 2012. évi CXLVII. törvény (Katv.) alapján kisadózó vállalkozásnak minősülök. A “megrendelem” gomb megnyomásával tudomásul veszed, hogy a lulaki.hu weboldalon olvasható feltételeknek és áraknak megfelelően, valamint a megrendelésed alapján fizetési kötelezettséged keletkezik, melyet a kiállított elektronikus díjbekérő ellenében a munkavégzést megelőzően egyenlítesz ki. A kért adatokat bizalmasan kezelem és harmadik félnek nem adom át! Azokra kizárólag számla kiállítás és a megrendelt munka végett az ügyfelemmel történő kapcsolattartás céljából van szükségem.