Szándékosan írtam többesszámban, mert számomra legfontosabb eredményeinket férjemmel, Thomasszal együtt értük el. Weboldalaink a Facebook indulásával egy idősek. Az alábbiakban a “legeket” gyűjtöttem egy csokorba.

Egy görög legenda szerint Midász király érintésétől minden arannyá válik. Mi sem királyok, sem legendák nem vagyunk, aranyat sem tudunk termelni, de büszkék vagyunk rá, hogy ötleteinket megvalósíthattuk és eredményeket értünk el velük.

Az általunk készített weboldalak között van néhány saját, több mint tíz éve működő weboldalunk, melyek (az egyes témákat illető) elhivatottságunknak köszönhetően nem várt eredményeket hozott az évek során.

Hiszünk a sorsban és a mondásban, mely szerint “Mindent lehet, csak akarni kell.” Az ember lelkesedéséből eredő munka boldoggá tesz és meghozza a gyümölcsét!

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

2003-ban elutaztunk külföldre egy tengerparti üdülőhelyre. Az üdülőhely annyira szívünkhöz nőtt, hogy készítettünk róla egy weboldalt. Az azóta eltelt több, mint tíz év alatt napi többezer látogatót számláló közösség nőtt az oldal köré és felkeresett minket egy utazási iroda is, akikkel partneri kapcsolatban állunk. A hobbinak indult weboldal által létrejött együttműködésünk gyümölcseként nem egyszer kaptunk már szállást kedvenc tengerpartunkon az utazási irodától.

2004-ben létrehoztunk kiskutyánknak egy weboldalt. A rakoncátlan kutyus nevelése kapcsán sok információra volt szükségünk, melyeket nem féltünk feltüntetni Beigli weboldalán. A kutyás klubbá alakult weboldal kisgömböcként szívta magába a gazdikat, míg 2010-ben azon kaptuk magunkat, hogy a hobbi-oldalnak indult weboldalból egy fajtamentő egyesület született.

Nagyon szeretünk moziba menni. Thomas lényegében moziban nőtt fel, ezért imádja a mozifilmeket. Ez az oka annak, hogy 2005-ben létrehozott filmes oldalunknak köszönhetően meghívókat kapunk premier előtti vetítésekre és díszbemutatókra.

2007-ben párkapcsolatunk tíz éves évfordulóját ünnepeltük külföldön, kedvenc amerikai zenekarunk koncertjén. A koncert után egy magyar nyelvű weboldalt hoztunk létre a zenekar rajongóinak, akikkel a rá következő évben saját szervezésünkben már közösen utaztunk a külföldi koncertekre. Miközben a kialakult haveri társaság zártkörű házibulikat szervezett, az amerikai zenekar menedzsmentje felvette velünk a kapcsolatot és hivatalosan is a zenekar magyarországi képviselőivé váltunk. Ezek után többször előfordult, hogy meghívottként mentünk a külföldi koncertjükre.

2015-ben vidéki költözésünk sem hátráltatott a közös munkában, az idáig vezető években számos WordPress weboldalt készítettünk a legkülönbözőbb témákban. 2017-ben a 20. évfordulónkat ünnepeltük és elindítottuk személyes Youtube csatornánkat is, ahol jelenleg több, mint ezer feliratkozó követi a hétköznapjainkat.

2019-ben a legaktívabban kezelt saját weboldalainkhoz társított Facebook oldalaink mindegyike meghaladta a tízezer kedvelőt.