Van egy mondás, mely szerint valakinek “Minden arannyá válik a kezében”. Szerénytelenség lenne azt állítani, hogy ez történik velünk is, hiszen akkor nem keresnék munkát! De!

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

2003-ban elutaztunk külföldre egy tengerparti üdülőhelyre. Az üdülőhely annyira szívünkhöz nőtt, hogy készítettünk róla egy weboldalt. Az azóta eltelt több, mint tíz év alatt napi többezer látogatót számláló közösség nőtt az oldal köré és felkeresett minket egy utazási iroda is, akikkel partneri kapcsolatban állunk. A hobbynak indult weboldal által létrejött együttműködésünk gyümölcseként nem egyszer kaptunk már szállást kedvenc tengerpartunkon az utazási irodától.

2004-ben létrehoztunk kiskutyánknak egy weboldalt. A rakoncátlan kutyus nevelése kapcsán sok információra volt szükségünk, melyeket nem féltünk feltüntetni Beigli weboldalán. A kutyás klubbá alakult weboldal kisgömböcként szívta magába a gazdikat, míg 2010-ben azon kaptuk magunkat, hogy a hobby weboldalnak indult weboldalból egy fajtamentő egyesület született.

Nagyon szeretünk moziba menni. Thomas lényegében moziban nőtt fel, ezért imádja a mozifilmeket. Ez az oka annak, hogy 2005-ben létrehozott filmes oldalunknak köszönhetően meghívókat kapunk premier előtti vetítésekre és díszbemutatókra.

2007-ben párkapcsolatunk tíz éves évfordulóját ünnepeltük külföldön, kedvenc amerikai zenekarunk koncertjén. A koncert után egy magyar nyelvű weboldalt hoztunk létre a zenekar rajongóinak, akikkel a rá következő évben saját szervezésünkben már közösen utaztunk a külföldi koncertekre. Miközben a kialakult haveri társaság zártkörű házibulikat szervezett, az amerikai zenekar menedzsmentje felvette velünk a kapcsolatot és hivatalosan is a zenekar magyarországi képviselőivé váltunk. Ezek után többször előfordult, hogy meghívottként mentünk a külföldi koncertjükre.