Egy görög legenda szerint Midász király érintésétől minden arannyá válik. Férjemmel mi nem vagyunk se királyok, se legendák, aranyat sem tudunk termelni, de büszkék vagyunk rá, hogy ötleteinket megvalósíthattuk és eredményeket értünk el velük. A számos általunk készített weboldalak között van néhány saját, több, mint tíz éve működő weboldalunk, melyek saját -a témát illető- elhivatottságunknak köszönhetően nem várt eredményeket hozott az évek alatt, ami egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mindent lehet, csak akarni kell. A lelkesedésünkből eredő munka boldoggá tesz és meghozza gyümölcsét!

AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

2003-ban elutaztunk külföldre egy tengerparti üdülőhelyre. Az üdülőhely annyira szívünkhöz nőtt, hogy készítettünk róla egy weboldalt. Az azóta eltelt több, mint tíz év alatt napi többezer látogatót számláló közösség nőtt az oldal köré és felkeresett minket egy utazási iroda is, akikkel partneri kapcsolatban állunk. A hobbinak indult weboldal által létrejött együttműködésünk gyümölcseként nem egyszer kaptunk már szállást kedvenc tengerpartunkon az utazási irodától.

2004-ben létrehoztunk kiskutyánknak egy weboldalt. A rakoncátlan kutyus nevelése kapcsán sok információra volt szükségünk, melyeket nem féltünk feltüntetni Beigli weboldalán. A kutyás klubbá alakult weboldal kisgömböcként szívta magába a gazdikat, míg 2010-ben azon kaptuk magunkat, hogy a hobbi-oldalnak indult weboldalból egy fajtamentő egyesület született.

Nagyon szeretünk moziba menni. Thomas lényegében moziban nőtt fel, ezért imádja a mozifilmeket. Ez az oka annak, hogy 2005-ben létrehozott filmes oldalunknak köszönhetően meghívókat kapunk premier előtti vetítésekre és díszbemutatókra.

2007-ben párkapcsolatunk tíz éves évfordulóját ünnepeltük külföldön, kedvenc amerikai zenekarunk koncertjén. A koncert után egy magyar nyelvű weboldalt hoztunk létre a zenekar rajongóinak, akikkel a rá következő évben saját szervezésünkben már közösen utaztunk a külföldi koncertekre. Miközben a kialakult haveri társaság zártkörű házibulikat szervezett, az amerikai zenekar menedzsmentje felvette velünk a kapcsolatot és hivatalosan is a zenekar magyarországi képviselőivé váltunk. Ezek után többször előfordult, hogy meghívottként mentünk a külföldi koncertjükre.