Sarti Info: görög faluról magyar nyelven

Az első weboldal, amivel eredményeket értünk el. A Sarti Info egy egyszerű nyaralásról készült nyilvános élménybeszámolónak indult. A beszámolóhoz fórumot is mellékeltünk, így az élményeink mások élményeivel találkoztak és a weboldal élete komolyabbra fordult. A Sarti Info közösség keménymagja már személyesen is ismerik egymást.

Sarti Info: görög faluról magyar nyelven


Beagle Club Online: beagle kutya gazdiknak

A Beagle Club Online kezdetben a kiskutyánk weboldala, ill. naplója volt. Egy zárt kutyafuttatóba jártunk, ahol Beiglit rendszeresen fotóztuk. A futtatóba nem csak mi jártunk, így előfordult, hogy néha másik kutyus is rákerült a fényképekre. Ekkortól több kutyus is megfordult Beigli oldalán és egyre több lett a beagle…
A Beagle Club Online-ból később kinőtte magát a beagle fajtamentő egyesület, aminek megalakulásában szintén nagy szerepünk volt.

Beagle Club Online: beagle kutya gazdiknak


MoziNéző: a mozivászon kedvelőinek

Szeretjük a mozifilmeket, szeretünk moziba járni. Nagyon is. Thomas nagymamája moziban dolgozott, így mondhatni moziban nőtt fel, akár a Cinema Paradiso főszereplő kisfiúja. Annyi mozizás és összegyűjtött mozijegy után szerette volna egy helyen látni a legújabb moziba érkező filmeket, ezért készítettünk egy mozis weboldalt, ami a magyar weboldalak közül az egyik legrégebbi filmes oldal.

MoziNéző: a mozivászon kedvelőinek


Gazdik receptje: cukiságok szakácskönyve

Különleges receptes oldal, ahol az ennivalók cukiságokkal társulnak. Végy egy szakácskönyvet és kezdj el főzni úgy, hogy a könyv mögül kikandikáló szempár rádszegeződik! Hát persze, hogy a „kis katonák” véletlenül potyogni kezdenek a konyhapultról. Az oldalon mindehhez receptek is megtalálhatók, valamint arról is olvashat a kedves gazdi, hogy pontosan milyen étel adható a kutyusnak és milyen nem.

Gazdik receptje: cukiságok szakácskönyve


Kennedy betegség weboldala: segítségképpen

2014-ben férjemnél egy ritka betegséget diagnosztizáltak. Az első reakciója volt ez a weboldal, ami kapaszkodót jelenthet mindenkinek, akinél Kennedy betegséget diagnosztizáltak, de alig akad orvos, aki tudja is, hogy ez mit jelent. Mivel ritka betegségről van szó, gyógymód jelenleg nem ismert, ezért szerettük volna tájékoztató jelleggel informálni az érintetteket arról, hogy mi ez a betegség, valamint az aktuális kutatási eredményekről, amik reményt jelentenek minden érintett számára.

Kennedy betegség weboldala: segítségképpen


A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű weboldala

2020-ban találkoztam először ezzel a zenekarral. Nem vagyok már tinédzser, de alig egy hónap múlva már ott csápoltunk a Lord Of The Lost budapesti koncertjén, mert annyira bejött a zene és az együttes mondanivalója. Többféle zenét szeretünk, nem ragadtunk le egyetlen műfajnál. Rengeteg kedvencünk van úgy a metál zenében, mint sok más műfajban, de ez a zenekar nekem mind közül kiemelkedik, mert az előítéletek és a gyűlölet ellen küzdenek és mély mondanivalójuk van. Annyira tetszik amit ez a csapat csinál, hogy a weboldallal a magam módján szerettem volna támogatni a munkájukat és a weboldalon keresztül hozzám hasonló lelki világú embereket megismerni.

A Lord Of The Lost zenekar magyar nyelvű weboldala


Zöld gyík

34 éves koromban Budapestről vidékre költöztünk. A fővárosban sokat álmodoztam egy zöld leguánról, de egy ilyen állat óriási helyet kíván, a tartása körülményes, ezért lemondtam a kis kedvencemről. Évekkel később, vidéken a kertben felfedeztük az ország legnagyobb gyíkfaját, a zöld gyíkot. Ezzel a régi álmom vált valóra, miszerint saját zöld gyíkom lehet. Igaz, ez a gyík nem leguán, de a gyönyörű élénk kékeszöld színe mindenért kárpótol. A zöld gyík sokkal kisebb, mint a leguán, az pedig a legcsodálatosabb dolog, hogy a „tartása” nem fogságban történik. Ő költözött a kertbe, így természetes élőhelyén, békében élünk egymás mellett. Zöldségeim cseperedését figyelemmel kísérve megosztom, amit tapasztalok róluk.

Zöld gyík az interneten