A WordPress egy weboldal készítési forma, egy tartalomkezelő rendszer. Ha ilyen működésű weboldalt szeretnél, akkor jó helyen jársz, én WordPress weboldal készítéssel foglalkozom! Ha viszont fogalmad sincs, hogy mi az a WordPress, de weboldalt szeretnél akkor ezt olvasd el!

A WordPress weboldalakat, mint egy “ingatlant” a hozzájuk tartozó “telekkel” együtt (domain és tárhely) fel tudom építeni és az egyedi kéréseket is teljesíteni tudom a WordPress rendszerhez tartozó bővítmények telepítésének segítségével. Tisztában vagyok a frissítések fontosságával, ezért természetesen a frissítéseket is el tudom végezni, az ennek következményeként felmerülő esetleges hibajavításokkal együtt.

Már meglévő weboldalakból szintén el tudom készíteni a korszerű, mobilbarát WordPress weboldalt. Ha weboldal készítésre, vagy felújításra van szükséged, görgess a lap aljára és kérj árajánlatot!

Miért pont WordPress?

Tartalomkezelő rendszerből (CMS) Dunát lehetne rekeszteni! Az e107, a Joomla és a Drupal szintén tartalomkezelő rendszerek, de a WordPress népszerűsége töretlen. Ebből pedig az következik, hogy sok a felhasználó, mitöbb a fejlesztő is! A WordPress ugyanis egy nyílt forráskódú rendszer, ami azt jelenti, hogy a kódolásokhoz értő programozók átlátják a működését és ha fejlesztésre adják a fejüket, akkor akár a már említett kiegészítőket is készíthetnek hozzá. Ezt nevezzük bővítménynek.

Annak idején a mi választásunk azért esett a WordPressre, mert akkoriban azt olvastuk, hogy a legtöbb bővítményt a WP-hez fejlesztik, vagyis sok fejlesztő dolgozik a rendszeren. Ez jó hír, mert ez azt jelenti, hogy a hibák kiküszöbölésén is ugyanilyen sokan, illetve egyre többen dolgoznak.

Azért is istenítik, mert “pillanatok alatt” dinamikusan kezelhető weboldalt lehet vele létrehozni és irányításod alá vonni. Ha mégsem tudsz vele megbírkózni, akkor sincs gond, hiszen rengeteg hozzáértőt találsz a kezelésére és mint említettem én is el tudlak látni tanácsokkal, csak vedd fel velem a kapcsolatot!

Míg az egyszerű, de döcögősen kezelhető html oldalak a kilencvenes években megállták a helyüket, ma már reszponzív, mobilbarát WordPress weboldal jelenti a eredményes vállalatok korszerű megjelenését és hátterét.

Bár ingyen weboldal nem létezik, de a WordPress használata ingyenes! Ahhoz azonban, hogy használhasd, ismerned kell a weboldal készítés első lépéseit, tudnod kell a weboldal tárhelyét kezelni, a WordPresst telepíteni, majd “kicsinosítani” Ez egy hozzáértőnek nem újdonság, de egy kezdő gyakran már a telepítés során akadályba ütközik. Én igény esetén szakítok rád időt és megválaszolom a kérdéseidet!

WordPress weboldal árajánlat kérés

Kérlek válaszd ki, milyen weboldalt szeretnél!
Mi legyen a webcím?
A tárhely a tartalmad helye, ahol a fájlokat el kell helyezni ahhoz, hogy a weboldalad működhessen.
Csak kb. nagyságrendileg?
Az almenüpontok tartalmai kattintva érhetőeek el a főmenüből. Ezt általában akkor használjuk, ha több tevékenysége is van a cégednek, vagy ha nem egyszerű mikro weboldalt, (névjegyet) hanem terjedelmes weboldalt szeretnél.
A szövegírás a weboldalad olyan tartalmának megírását jelenti, ahová nem tudod, mit írjál. Szövegírás lehet cikk, vagy termékleírás is az oldalra, vagy blogbejegyzés, stb.
Erre az információra elsősorban a megfelelő méretű tárhely kiválasztása miatt van szükségünk.
Erre az információra elsősorban a megfelelő méretű tárhely kiválasztása miatt van szükségünk.
Erre az információra elsősorban a technikai háttér miatt van szükségünk.
Számlára írandó név
Számlára írandó cím
Írj 2-3 mondatot az elképzelésedről, küldj minta weboldalt, ami tetszik, stb.