Ha arra keresel választ, hogy mi az a WordPress, akkor kattints ide!

WordPress weboldalakat, mint egy “ingatlant” a hozzájuk tartozó “telekkel” együtt (domain és tárhely) fel tudom építeni és az egyedi kéréseket is teljesíteni tudom a WordPress rendszerhez tartozó bővítmények telepítésének segítségével. Tisztában vagyok a frissítések fontosságával, ezért természetesen a frissítéseket is el tudom végezni, az ennek következményeként felmerülő esetleges hibajavításokkal együtt.

Már meglévő weboldalakból szintén el tudom készíteni a korszerű, mobilbarát WordPress weboldalt. Ha weboldal készítésre, vagy felújításra van szükséged, görgess a lap aljára és kérj árajánlatot!

Miért pont WordPress?

Tartalomkezelő rendszerből (CMS) Dunát lehetne rekeszteni! Az e107, a Joomla és a Drupal szintén tartalomkezelő rendszerek, de a WordPress népszerűsége töretlen. Ebből pedig az következik, hogy sok a felhasználó, mitöbb a fejlesztő is! A WordPress ugyanis egy nyílt forráskódú rendszer, ami azt jelenti, hogy a kódolásokhoz értő programozók átlátják a működését és ha fejlesztésre adják a fejüket, akkor akár a már említett kiegészítőket is készíthetnek hozzá. Ezt nevezzük bővítménynek.

Annak idején a mi választásunk azért esett a WordPressre, mert akkoriban azt olvastuk, hogy ehhez van a legtöbb bővítmény. Vagyis sok fejlesztő dolgozik rajta, ami azért is jó hír, mert a hibák kiküszöbölésén is ugyanilyen sokan, illetve még többen dolgoznak.

Azért is istenítik, mert “pillanatok alatt” dinamikusan kezelhető weboldalt lehet vele létrehozni és irányításod alá vonni. Ha mégsem tudsz vele megbírkózni, akkor sincs gond, hiszen rengeteg hozzáértőt találsz a kezelésére és mint említettem én is el tudlak látni tanácsokkal, csak vedd fel velem a kapcsolatot!

Míg az egyszerű, de döcögősen kezelhető html oldalak a kilencvenes években megállták a helyüket, ma már reszponzív, mobilbarát WordPress weboldal jelenti a eredményes vállalatok korszerű megjelenését és hátterét.

Bár ingyen weboldal nem létezik, de a WordPress használata ingyenes! Ahhoz azonban, hogy használhasd, ismerned kell a weboldal készítés első lépéseit, tudnod kell a weboldal tárhelyét kezelni, a WordPresst telepíteni, majd “kicsinosítani” Ez egy hozzáértőnek nem újdonság, de egy kezdő gyakran már a telepítés során akadályba ütközik. Én igény esetén szakítok rád időt és megválaszolom a kérdéseidet!


Mi legyen a webcím?
Lehetséges, hogy a választott domain már foglalt. Ezesetben másik domaint (webcímet) kell kitalálni!
A tárhely a tartalmad helye, ahol a fájlokat el kell helyezni ahhoz, hogy a weboldalad működhessen.
Csak kb. nagyságrendileg?
Az almenüpontok tartalmai kattintva érhetőeek el a főmenüből. Ezt általában akkor használjuk, ha több tevékenysége is van a cégednek, vagy ha nem egyszerű mikro weboldalt, (névjegyet) hanem terjedelmes weboldalt szeretnél.
A szövegírás a weboldalad olyan tartalmának megírását jelenti, ahová nem tudod, mit írjál. Szövegírás lehet cikk, vagy termékleírás is az oldalra, vagy blogbejegyzés, stb.
Erre az információra elsősorban a megfelelő méretű tárhely kiválasztása miatt van szükségünk.
Erre az információra elsősorban a megfelelő méretű tárhely kiválasztása miatt van szükségünk.
Erre az információra elsősorban a technikai háttér miatt van szükségünk.
Pl. írk 2-3 mondatot az elképzelésedről, küldj minta weboldalt, ami tetszik, stb.