Ha nincs még saját weboldalad, vagy a meglévőt szeretnéd korszerűsíteni, az alábbi árakkal állok rendelkezésedre. Bármilyen problémád van, keress meg és biztosan találunk megoldást! Az elmúlt 20 év alatt részemről egyetlen probléma sem maradt megoldatlanul és egyetlen kérdés sem maradt megválaszolatlanul! Várom megkeresésed!

Mennyibe kerül egy weboldal?

Egy weboldal ára minden esetben három tételből tevődik össze: tárhely, domain és a weboldal készítés. Mindhárom tétel ára az igényedtől függ. A tárhely és a domain név évente fizetendő párezer forint amit a tárhelyszolgáltatónak kell fizetni, míg a weboldal készítés költségeit az alábbiakban találod! Az ügyintézést (regisztrációt) én átvállalom az elején, de a fizetnivalót neked kell rendezned.

FizetnivalóMAGYARÁZAT
A tárhely éves díjaA tárhelyszolgáltatónak fizeted évente egyszer, a regisztráció ügyintézését átvállalom, az benne van az árban.
A domain név éves díjaA tárhelyszolgáltatónak fizeted évente egyszer, a regisztráció ügyintézését átvállalom, az benne van az árban.
Weboldal készítésEgyszeri összeg, kérj ajánlatot!
A fentieken kívül a weboldalt folyamatosan frissíteni szükséges. Enélkül a weboldal sebezhető és könnyen célponttá válhat!

* Pénzt keresni csak aktív (blog, ill. magazin-szerű) weboldallal lehet, a Google Adsense rendszerbe történő regisztráció után, az ott feltüntetett szabályok betartásával! Ha tele vagy ötletekkel és rendszeresen (naponta) posztolsz a családi weboldalon, csak akkor számíts bevételre! A családi weboldal előnye, hogy a WordPress rendszerben minden családtagnak külön felhasználói fiók hozható létre, így a család bármelyik tagja saját hozzáféréssel posztolhat a weboldalra.

WordPress weboldal típusok

Az alapokkal indulunk. Ez azt jelenti, hogy meglesz a weboldal váza és elrendezése, valamint feltöltjük a hozzá szükséges képeket és szövegeket. Kapott anyaggal dolgozunk, de igény esetén szövegírást is vállalok. A szövegírás árakat itt találod

A kép illusztráció! A weboldal elrendezése a választott sablonnak megfelelően fog kinézni.
WordPress honlap készítés
Családi weboldal (magánszemélyeknek)
Kutyás weboldal (magánszemélyeknek)
Énmárka, önéletrajz weboldal (magánszemélyeknek)
Szakmai weboldal, vállalkozói weboldal cégeknek, egyesületeknek
Egyéb weboldal
Weboldal korszerűsítés: régi weboldal átalakítása WordPress weboldallá