Az önéletrajz weboldal felületét én építem fel neked, de a szöveget neked kell megírnod hozzá! Írj az erényeidről! Fogalmazd meg azt, amivel eredményeket értél el! Fényképekre is szükség lesz! Az önéletrajz, vagy inkább énmárka weboldal lényege, hogy önéletrajzod a hagyományos papír formanyomtatvány helyett (vagy mellett) nyilvánosan jelenik meg az interneten, így azt bárki megtalálhatja, beleértve a munkáltatókat is. A Természetesen a magánjellegű adataid (pl. lakcím) nem jelennek meg nyilvánosan, te irányítod, mi az ami nyilvánosságra hozható és mi nem az.

Az önéletrajz weboldal ötlete saját tapasztalatból született. Erről itt írtam. Most azonban rólad van szó. Tudom milyen az, amikor hosszú ideje nem talál az ember állást. Csodát nem ígérhetek, de ha komolyak a szándékaid és aktívan üzemel a weboldalad, a jövőben biztos, hogy meglesz a gyümölcse!

A saját honlap egyik legnagyobb előnye, hogy akár egy teljesen új szenvedélyt hozhat az életedbe és az életcélodra is rámutathat!

Önéletrajz vs önéletrajz weboldal

Az önéletrajz vagy CV weboldal nem csak egy önéletrajz. Ez egy saját játszótér, ahol mindent megjeleníthetsz, ami szakmádhoz kötődően érdekelheti a munkáltatódat. A hobbidtól a képesítéseiden keresztül bármit részletezhetsz, amit csak akarsz!

Ne csak a szakmádra, vagy képesítéseidre gondolj! A weboldaladra feltöltheted az okleveleidet, a sport eredményeidet, az önkéntes munkákat, amiket valaha végeztél és még sorolhatnánk! Ha barkácsolsz, töltsd fel azt is a weboldaladra, hiszen a fantáziád, az ötleteid és a fizikai erőnléted is számíthat egy munkáltató szemében! Ezek az információk mind mind a te lelkesedésedről, elhivatottságodról, akaraterődről és törekvésedről árulkodnak! Az énmárka weboldal a legjobb referencia gyűjtő hely, ahol te irányítasz!

Az önéletrajz weboldalban ne csak azt lásd, amiről a nevét kapta! Ha érted, hogy mi ennek a lényege, akkor számodra ez a lehetőség egy „ajándék”, hiszen idővel számos előnyét élvezheted! Munkát találhatsz, kapcsolatokat építhetsz, sőt! Még akár zsebpénzt is kereshetsz vele!

Mit tartalmaz az önéletrajz, ha az egy weboldal?

A weboldal ára a weboldal elrendezését, a képek és szövegek feltötlését fogja tartalmazni. Ez egy alap weboldal, aminek megjelenését sablonváltással lehet változtatni, funkcióit pedig bővítményekkel lehet kiegészíteni. Az alap weboldal egy névjegykártya-szerű bemutatkozó oldal, amit a bővítményekkel magazin jellegűvé lehet változtatni, de számos más funkció is társítható. Mindig az alap kutyás weboldalból indulunk és azt bővítjük, ha szükséges. Minden további részletet megtalálsz itt.

Mi mindennel bővíthető egy önéletrajz weboldal?

Elsőként a szakmai oldalról érdemes megközelíteni a kérdést. Írj le mindent, ami a szakmádhoz köthető információ! Ne felejtsd ki a nyelveket és a külföldön töltött évek alatt szerzett tapasztalatokat sem! Weboldal árak

Bátran írj a hobbidról is, ha az valamilyen módon a munkádhoz köthető, hiszen az a szorgalomról és a kreativitásodról árulkodik. Az önkéntesség a munkaerőfelvételnél plusz pontot jelent! Weboldal árak

A tanulás és a szorgalom hosszútávon kifizetődik. Referenciáid mellett, ha vannak olyan eredményeid, amelyekről dokumentumokat, díjakat tudsz felmutatni, ne hagyd ki azt sem az önéletrajz weboldaladról! Weboldal árak

Az önéletrajz weboldal készítés hasznos, mert…

  • Több mint egy önéletrajz, hiszen közvetlenül referenciaként is működik. Ha úgy érzed, több vagy annál, mint amit a sablonítás megkíván és lenne még mit írnod az önéletrajzodba, akkor az önéletrajz weboldal neked való!
  • Önbizalomnövelő, mert segítségével megtudod, ki vagy. Ha színes az életed, mert kellően nyitott és kreatív vagy, lehet, hogy magad sem tudsz róla, ki vagy valójában! Gyűjtsd össze a saját weboldaladon, hogy mi mindennel foglalkozol és magad is meg fogsz lepődni! Az önéletrajz weboldal olyan, akár egy önismereti tréning. Ha eseménydús az életed, arra ébredsz rá, hogy össze sem tudod írni, mennyi mindenben veszel részt. Ha ez így van, garantáltan nőni fog az önbizalmad!
  • Értékteremtő, hiszen minketten tudjuk, hogy mennyi sallang van a neten. Mutass rá a valódi értékekre! Állj a jó dolgok mellé és terjeszd azoknak a hírét! Önkénteskedsz valahol? Értél már el eredményeket? Írd le és mutass példát! A példaértékű tevékenységeidhez idővel így vagy úgy mások is csatlakozni fognak, ezzel közösséget építesz. A közösség létrehozásával pedig értéket teremtesz!

Kérdésed van? Kukkants rá a GYIK-ra és ha nem találod a választ, Írj nekem emailt!