Az önéletrajz weboldal felületét én építem fel neked, de a szöveget neked kell megírnod hozzá! Írj az erényeidről! Fogalmazd meg azt, amivel eredményeket értél el! Fényképekre is szükség lesz! Az önéletrajz, vagy inkább énmárka weboldal lényege, hogy önéletrajzod a hagyományos papír formanyomtatvány helyett (vagy mellett) nyilvánosan jelenik meg az interneten, így azt bárki megtalálhatja, beleértve a munkáltatókat is. A Természetesen a magánjellegű adataid (pl. lakcím) nem jelennek meg nyilvánosan, te irányítod, mi az ami nyilvánosságra hozható és mi nem az.

Menüpontok száma7
Ebből bővíthető2
Választható bővítmény:2
Pénzt kereshetsz veleIgen

57.700 Ft

Az önéletrajz weboldal ötlete saját tapasztalatból született. Erről itt írtam. Most azonban rólad van szó. Tudom milyen az, amikor hosszú ideje nem talál az ember állást. Csodát nem ígérhetek, de ha komolyak a szándékaid és aktívan üzemel a weboldalad, a jövőben biztos, hogy meglesz a gyümölcse!

Önéletrajz vs önéletrajz weboldal

Az önéletrajz vagy CV weboldal nem csak egy önéletrajz. Ez egy saját játszótér, ahol mindent megjeleníthetsz, ami szakmádhoz kötődően érdekelheti a munkáltatódat. A hobbidtól a képesítéseiden keresztül bármit részletezhetsz, amit csak akarsz!

Ne csak a szakmádra, vagy képesítéseidre gondolj! A weboldaladra feltöltheted az okleveleidet, a sport eredményeidet, az önkéntes munkákat, amiket valaha végeztél és még sorolhatnánk! Ha barkácsolsz, töltsd fel azt is a weboldaladra, hiszen a fantáziád, az ötleteid és a fizikai erőnléted is számíthat egy munkáltató szemében!

Ezek az információk mind mind a te lelkesedésedről, elhivatottságodról, akaraterődről és törekvésedről árulkodnak! Az énmárka weboldal a legjobb referencia gyűjtő hely, ahol te irányítasz!

Az önéletrajz weboldalban ne csak azt lásd, amiről a nevét kapta! Ha érted, hogy mi ennek a lényege, akkor számodra ez a lehetőség egy “ajándék”, hiszen idővel számos előnyét élvezheted! Munkát találhatsz, kapcsolatokat építhetsz, sőt! Még akár zsebpénzt is kereshetsz vele!

A saját honlap egyik legnagyobb előnye, hogy akár egy teljesen új szenvedélyt hozhat az életedbe és az életcélodra is rámutathat!

Az önéletrajz weboldal ára tartalmazza:

munkamagyarázat
Weboldal készítésWordPress rendszer telepítés, tartalomfeltöltés
Sablon telepítésSzabadon választott sablon telepítése
Bővítmény telepítés1 db bővítmény telepítése, ami a kapcsolat űrlaphoz kell
TartalomfeltöltésA kapott szöveg, dokumentumok és képek feltöltése a weboldalra
Alapismeretek betanításaMegtanuljuk, hogyan kell biztonsági mentést készíteni és hogyan kell posztolni.
1 hó rendelkezésre állásWordPress segítség, ha bármi gond van
A tárhely éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de a regisztráció ügyintézését átvállalom, az benne van az árban
A domain név éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de a regisztráció ügyintézését átvállalom, az benne van az árban
A weboldal frissítés nincs benne a weboldal készítés árában!

Nagyon fontos! A kész weboldal átvételét követően a weboldalon történő bárminemű változtatásért a tulajdonos a felelős! Az átvételtől számított 30 napig probléma esetén rendelkezésedre állok, a 30 napon túl azonban hibajavítást csak probléma feltárás szolgáltatás keretein belül tudok végezni! A weboldaladat akárcsak az alkalmazásokat az okostelefonodon rendszeresen frissíteni szükséges. A weboldal frissítés nincs benne a weboldal készítés árában! Kérlek, mindig végezd el a frissítést, mert az ennek elmulasztásából eredő hibákért és károkért nem tudok felelősséget vállalni! Nem tudok felelősséget vállalni továbbá a segítség nélküli változtatásokból és telepítésekből eredő hibákért sem!

Kérdésed van? Kukkants rá a GYIK-ra és ha nem találod a választ, Írj nekem emailt!