A családi weboldal nálunk valamiért még nem jött divatba, pedig külföldön már sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Magyarországon a családokat inkább a YouTube-on lehet megtalálni, ott azonban sokkal szűkebbek a lehetőségek. A weboldal azért a legjobb választás, mert nem zárja ki pl. a YouTube, vagy más közösségi oldal használatát, sőt! Sok egyébbel is kiegészíthető. A családi weboldal lehet emlékoldal, ami javarészt fotókból áll, lehet sok mindenhez hasznos referencia oldal és lehet egy olyan nagy terjedelmű családi fényképeket és recepteket is tartalmazó weblap, ami már pénzt is hoz a házhoz. Családi weboldalt számtalan módon létre lehet hozni, de lássuk, miről van szó nagyvonalakban!

Mit tartalmaz a családi weboldal?

A weboldal ára a weboldal elrendezését, a képek és szövegek feltötlését fogja tartalmazni. Ez egy alap weboldal, aminek megjelenését sablonváltással lehet változtatni, funkcióit pedig bővítményekkel lehet kiegészíteni. Az alap weboldal egy névjegykártya-szerű bemutatkozó oldal, amit a bővítményekkel magazin jellegűvé lehet változtatni, de számos más funkció is társítható.

Mivel bővíthető egy alap családi weboldal?

Az ajánlatban szereplő weboldalak tartalma bővíthető! Minden esetben az ALAP, azaz a szűk családi weboldal mintáján indulunk el és igény szerint ezt bővítjük. Mivel ez minden családnál más, az árak is egyéniek. Minden új funkcióhoz egy-egy újabb külső kiegészítő (bővítmény) szükséges. Minden további részletet megtalálsz itt.

Fiatal házasok és az érkező kisbaba weboldala

A szűk családi weboldal elsősorban a fiatal pároknak, a családot alapítani kívánó friss házasoknak ajánlott emlék oldal. A családi weboldalak közül ez a legalkalmasabb arra, hogy a pároddal történt megismerkedésetek, esküvőtök és kisbabátok érkezésének időszakának pillanatait ne csak a képek őrizzék. Weboldal árak

Szülő és gyermeke együtt kezelik a laptopot

Klasszikus családi weboldal több gyermekes családoknak, ahol már az iskolai élmények is megoszthatók és a gyermekek is beszállhatnak a weboldal szerkesztésébe. Így a családi emlékek is megmaradnak és a gyerekek sem „kallódnak” el. A biztonságos és készségfejlesztő hobbi mindenkire pozitívan hat. Weboldal árak

Régi elsárgult fényképek

A nagy családi weboldal régi fekete-fehér papírképeket is magába foglaló, kiterjedtebb weboldal. Ebbe a weboldalba már bele lehet vonni a nagyszülőket, az ő történeteiket, a titkos családi recepteket, valamint a családi hagyományok, a családi vállalkozás létrejöttének történetét és bármi mást is. Weboldal árak

A családi weboldal készítés hasznos, mert…

  • Csodálatos emlék a családról, a családi élet legszebb pillanatairól, akár egy napló. A családi weboldal nem egyetlen ember gondolat lehet. A család bármelyik tagja leírhatja aktuális örömét, vagy bánatát, melyeket fényképekkel és videókkal lehet kiegészíteni, (YouTube videók könnyen beilleszthetők a család posztjaiba!) így egy igazán interaktív, életre szóló „emlékkönyvet” állíthatunk össze a család életéből.
  • Értékteremtő, hiszen a weboldal apáról fiúra szállhat, miközben a weboldal értéke folyamatosan nő, akár egy régi könyvé. Nem csak eszmei értékről beszélünk, a weboldallal bizonyos feltételek betartása mellett akár pénzt is kereshet a család!
  • Hasznos segítség, amely a család minden tagja számára referenciaként szolgálhat. Akár a család valamely tagja keres munkát, akár a leendő babysitter, vagy takarítónő szeretné tudni, kihez megy takarítani, az álprofilok korában jó ha van egy családi weboldalunk, ami hiteles.
  • Hagyományőrző, hiszen a család dokumentálja és megörökíti pl. a családi recepteket, a család szokásait, a közös programokat, valamint a családi vállalkozás kezdetét és eredményeit.

Kérdésed van? Kukkants rá a GYIK-ra és ha nem találod a választ, Írj nekem emailt!