A családi weboldal nálunk valamiért még nem jött divatba, pedig külföldön már sokan élnek ezzel a lehetőséggel. Magyarországon a családokat inkább a YouTube-on lehet megtalálni, ott azonban sokkal szűkebbek a lehetőségek. A weboldal azért a legjobb választás, mert nem zárja ki pl. a YouTube, vagy más közösségi oldal használatát, sőt! Sok egyébbel is kiegészíthető. A családi weboldal lehet emlékoldal, ami javarészt fotókból áll, lehet sok mindenhez hasznos referencia oldal és lehet egy olyan nagy terjedelmű családi fényképeket és recepteket is tartalmazó weblap, ami már pénzt is hoz a házhoz. Családi weboldalt számtalan módon létre lehet hozni, de lássuk, miről van szó nagyvonalakban!

Hogyan épül fel egy családi weboldal?

Mindig az alap (szűk családi) weboldalból indulunk és azt bővítjük, ha szükséges. Mindhárom esetben fontos tudnivaló, hogy a weboldal készítés egyszeri költségén felül van egy éves fizetnivaló is, amit a tárhelyszolgáltatónak fizetsz. Az ügyintézést (regisztrációt) én átvállalom az elején, de a fizetnivalót neked kell rendezned. A tárhelyszolgáltatónak fizetendő költségek évi párezer forintot jelentenek azzal az alappal, amivel elindulunk. Az első ilyen fizetnivaló benne van az árban, de külön kell kifizetni a tárhelyszolgáltatónak!

Fiatal házasok és az érkező kisbaba weboldala
Menüpontok száma7
Ebből bővíthető1
Választható bővítmény:1
Pénzt kereshetsz veleIgen
Családi emlék oldal saját bloggal. Ez főleg arra való, hogy megmutathasd a világnak a családod.

57.700 Ft

Minden további bővítmény:
10.000 Ft / db

A szűk családi weboldal elsősorban a fiatal pároknak, a családot alapítani kívánó friss házasoknak ajánlott emlék oldal. A családi weboldalak közül ez a legalkalmasabb arra, hogy a pároddal történt megismerkedésetek, esküvőtök és kisbabátok érkezésének időszakának pillanatait ne csak a fényképek őrizzék.

Családi weboldal
Menüpontok száma7
Ebből bővíthető3
Választható bővítmény:3
Pénzt kereshetsz veleIgen
Ha a családi weboldallal már eredményeket is szeretnél elérni. Pl. állást találni, stb.

77.700 Ft-tól

Minden további bővítmény:
10.000 Ft / db

Klasszikus családi weboldal több gyermekes családoknak, ahol már az iskolai élmények is megoszthatók és a gyermekek is beszállhatnak a weboldal szerkesztésébe. Így a családi emlékek is megmaradnak és a gyerekek sem “kallódnak” el. A biztonságos és készségfejlesztő hobbi mindenkire pozitívan hat.

Bazi nagy családi weboldal
Menüpontok száma7
Ebből bővíthető7
Választható bővítmény:7
Pénzt kereshetsz veleIgen
Családi blog az igazán elszánt családoknak, amivel a családi hagyományok is megőrizhetők.

97.700 Ft-tól

Minden további bővítmény:
10.000 Ft / db

A nagy családi weboldal régi fekete-fehér papírképeket is magába foglaló, kiterjedtebb weboldal. Ebbe a weboldalba már bele lehet vonni a nagyszülőket, az ő történeteiket, a titkos családi recepteket, valamint a családi hagyományok és a családi vállalkozás történetétől kezdve bármit.

*A kép illusztráció! A weboldal elrendezése a választott sablonnak megfelelően fog kinézni.

Az ajánlatban szereplő weboldalak tartalma bővíthető! Minden esetben az ALAP, azaz a szűk családi weboldal mintáján indulunk el és igény szerint ezt bővítjük. Mivel ez minden családnál más, az árak is egyéniek. Minden további bővítenivaló 10.000 Ft. Erre csak akkor van szükség, ha pl. ha plusz menüvel, vagy valamilyen más külső kiegészítővel (bővítmény) szükséges bővíteni a weboldalt.

Kérlek vedd vigyelembe, hogy pénzt keresni csak aktív weboldallal lehet, a Google Adsense rendszerbe történő regisztrációval! Ha tele vagy ötletekkel és rendszeresen (naponta) posztolsz a családi weboldalon, csak akkor számíts bevételre! A családi weboldal előnye, hogy a WordPress rendszerben minden családtagnak külön felhasználói fiók hozható létre, így a család bármelyik tagja saját hozzáféréssel posztolhat a weboldalra.

Az ár tartalmazza:

MUNKAMAGYARÁZAT
Weboldal készítésWordPress rendszer telepítés, tartalomfeltöltés
Sablon telepítésSzabadon választott sablon telepítése
Bővítmény telepítés1 db bővítmény telepítése, ami a kapcsolat űrlaphoz kell
Posztolás betanításaPélda posztokat hozunk létre, hogy később ezt önállóan is el tudd végezni
1 hó rendelkezésre állásWordPress segítség, ha bármi gond van
A tárhely éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de az ügyintézést átvállalom, az benne van az árban
A domain név éves díjaEzt a tárhelyszolgáltatónak fizeted, de az ügyintézést átvállalom, az benne van az árban
A weboldal frissítés nincs benne a weboldal készítés árában!

Nagyon fontos! A kész weboldal átvételét követően a weboldalon történő bárminemű változtatásért a tulajdonos a felelős! Az átvételtől számított 30 napig probléma esetén rendelkezésedre állok, a 30 napon túl azonban hibajavítást csak probléma feltárás szolgáltatás keretein belül tudok végezni! A weboldaladat akárcsak az alkalmazásokat az okostelefonodon rendszeresen frissíteni szükséges. A weboldal frissítés nincs benne a weboldal készítés árában! Kérlek, mindig végezd el a frissítést, mert az ennek elmulasztásából eredő hibákért és károkért nem tudok felelősséget vállalni! Nem tudok felelősséget vállalni továbbá a segítség nélküli változtatásokból és telepítésekből eredő hibákért sem!

A családi weboldal készítés hasznos, mert…

  • Csodálatos emlék a kutya különböző csínytevéseiről, kalandjairól és eredményeiről. A történeteket saját gondolataiddal és videókkal egészítheted ki, (Youtube videók könnyen beilleszthetők a posztjaidba!) így egy igazán interaktív, életre szóló fényképalbumot állíthatunk össze az életéből.
  • Gyerekeknek nevelőcélzatú, mert a kutya kisgazdája hasznos dologgal töltheti az iskola utáni szabadidejét. Maga a kutyatartás gyermekünket felelősségre tanítja, a kutyás weboldal pedig motiválja őt a kutya tanítására. Csemeténk ezáltal hasznosan tölti idejét az iskolaidőn kívül, nem keveredik rossz társaságba. Kiélheti a kreativítását és miközben készségfejlesztő tevékenységet végez a mindennapjaiban, a kreativitását is kiélheti.
  • Iránymutató, mert általa rátalálhatsz az utadra, vagy akár önmagadra. Egy kutyás weblap sorsdöntő is lehet, hisz nem tudhatod, hogy kutyáddal töltött idő mi mindent hoz az életedbe. Pl. mozgás, egészséges életmód, környezettudatosság, stb. A kutyássport, vagy más kutyás tevékenység akár életcélt teremthet a gyerekek életében. Beigli weboldala is így indult!
  • Kikapcsol, hiszen amikor viharfelhők csapnak össze a fejed felett, jó egy kicsit más dimenzióba lépni és a legújabb cuki kutyás fotókat feltölteni a saját kis nyugi-kuckótokba. Odakint eshet az eső, fújhat a szél, de a te kutyád mindig ott szuszog melletted és tekintete azt súgja: posztoljunk valamit!

Kérdésed van? Kukkants rá a GYIK-ra és ha nem találod a választ, Írj nekem emailt!