Énmárka weboldal: az alternatív önéletrajz

Énmárka építés

Munkát keresel. Több tucat jelentkezést kiküldtél már az álláshirdetésekre és eleged van mind a válasz nélkül maradt emailekből, mind a hiábavaló pofavizitekből. Szeretnél végre dolgozni a munkakeresés helyett. Ha magadra ismertél, én azt javaslom, készíts egyedi önéletrajzot! Egy énmárka weboldal birtokában biztosan ki fogsz tűnni a tömegből!

Tudom, milyen érzés ez. Szeretnéd ha végre a munkáltató keresne téged és nem te őt. Szeretnéd, ha nem kéne győzködnöd senkit arról, hogy jó vagy valamiben, hiszen a referenciaként felmutatható munkád önmagáért beszél. Egy állásinterjú, egy CV azonban nem nyújt lehetőséget arra, hogy ezt megmutathasd, hiszen egy papírlapon az állásinterjúhoz hasonlóan korlátozottan tudsz bemutatkozni. Az önéletrajz weboldal egy alternatív megoldás arra, hogy megmutasd, mihez értesz. Felejtsd el a sablonítást és tűzd ki a célod! Ha megvan, hogy milyen munkát keresel, sorolj fel mindent, beleértve az iskoláidat is, ami valamilyen úton-módon összefüggésbe hozható azzal, amit csinálni szeretnél! Egy ilyen különleges önéletrajzból a munkáltatód sokkal többet megtudhat rólad, mint egy hagyományos önéletrajzból (és ez szükség esetén nem zárja ki a hagyományos önéletrajz megírását sem)!

Az énmárka, vagyis a személyes márkaépítés manapság nagyon fontos része az életünknek. Egy saját weboldal tökéletes megoldás a brandépítésre! A weboldalad az önéletrajzzal szemben fotókkal és videókkal támaszthatja alá a szakértelmedet, a társadalmi szerepvállalásodat, a környezettudatosságodat és még hosszasan sorolhatnánk, hogy mi mindent! Légy kreatív és találd ki te, hogy még mi mutatható meg egy saját weboldalon!

Egy papír alapú önéletrajz nem csak véges, de korlátozott tartalommal bír. A weboldaladon nincsenek korlátok, így a munkáltató véletlenül olyan tartalomba is „belegabalyodhat” a honlapodon, ami munkától függetlenül tesz téged szimpatikussá számára. Ilyen téma lehet pl. a cicád, vagy a kertben végzett munkád, esetleg a kreatív ötleteid.

Ha pedig megtaláltad az álommelót, akkor sem kell abbahagynod az énmárka építését, vagyis a weboldal aktív működtetését, hiszen az érdekes egyedi tartalmakat szeretik a keresők! Olyannyira, hogy díjazzák is! Ha tele vagy gondolatokkal és jobbnál jobb ötletekkel, építsd bele őket a weboldaladba! Tudtad, hogy egy aktívan működő weboldalból akár bevételed is lehet?! Egy vadonatúj weboldaltól nem szabad csodát várni, de egy néhány hónapos aktív weboldal már hozhat némi zsebpénzt és csak az elhivatottságodtól függ, hogy meddig tudod növelni ezt az összeget!

Nincs pénzed weboldalt készíttetni? Semmi baj! Én írtam már arról, hogy ingyen weboldal nem létezik, de azért nem ilyen reménytelen a helyzet, hisz blogolni ingyenes felületen is tudsz! Tudom, hogy most le akarod tesztelni magad és ki akarod próbálni amiről olvastál, hisz abban van minden reményed. Megértem! Próbáld hát ki magad és ha a későbbiekben úgy érzed, kifogyhatatlan a mondanivalód, akkor érdemes gondolkodnod egy saját weboldalban! Én itt vagyok, vállalom a weboldalad elkészítését! Ha pedig megvan a felület, vagy a tárhely, de kifogytál a szavakból, több saját weboldal tulajdonosaként biztosíthatlak, hogy nekem a betűk a barátaim és szerencsére jó sok barátom van, akit be tudok vetni, ha szükséges! Szövegírás szüksége esetén is keress nyugodtan!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!