A személyes weboldal, mint saját virtuális játszótér

Virtuális játszótér

Ha úgy érzed, soha nem tudtál magad lenni, akkor valószínűleg te sem tudsz róla, de állandóan keresed az önkifejezés eszközét. Ez abban nyilvánul meg, hogy mindenáron fontos dolgot akarsz tenni a világban. Amire szükséged van, az a virtuális játszótér!

Az ember élete már egész kicsi korában játékkal indul. A kisbaba váráskor mindenféle kiságyra szerelhető játékkal „felfegyverkezve” várják a szülők a kicsi érkezését. Később rajzolunk és homokozunk, kisautót tologatunk és babázunk. Ez így megy egészen kamaszkorig, amikor az önkifejezést jelentő „játékainkat” inkább magunkra öltve folytatjuk a nagybetűs életben.

A felnőtt kor már egy nagyobb falat, hiszen kirepülünk a biztonságos családi fészekből és saját talpunkra kell állni. Megélhetésünk megteremtése mellett már nem jut idő a játékra, de az önkifejezés számunkra mindig fontos marad. A közösségi oldal posztjai eltűnnek valahol a felhők között, de ha maradandót akarsz alkotni, akkor képezd magad és teremts maradandót!

A virtuális játszótér képez téged!

Ha hiányzik a gyermekkor varázsát jelentő játék, építsd meg saját virtuális játszótered! A WordPress weboldal a legtökéletesebb eszköze annak, hogy felnőttkorban se érjen véget a játék, amit úgy szerettünk és ami életünk megalapozója! A játék minden esetben készségfejlesztő és fejleszti a kreativításunkat. A legjobb eszköze az önkifejezésnek, csakúgy, mint egy weboldal, melynek felületén felnőttként is kedvünkre játszhatjuk saját „játékainkat”!

Persze ezek már más típusú játékok! A weboldal, mint egy virtuális játszótér teret ad a gondolataid kifejtésének, kreativitásod kamatoztatásának, lehetőséget nyújt a fotóid rendszerezett elhelyezésére. Saját weboldaladon a közösségi oldalakkal ellentétben csak egyedi, értékes tartalmat helyezel el, ezért észre sem veszed, hogy virtuális játszótereddel értéket teremtesz!

Nem csak eszmei értéket, hanem egy olyan weboldalt, amely az évek előrehaladtával már bevételforrásként is megállja a helyét! A legjobb virtuális játszóterek működtetői bevételforrásukat saját megélhetésükké fejlesztették! Rengeteg példa van erre, te lehetsz a következő!

Mi legyen a weboldalam témája?

Nem kell „téma”! A téma te vagy! Aki játékra vágyik, vannak ötletei. Ha pedig kifogynál az ötletekből, csak meríts az életből, ahogy a költők teszik! Soha ne légy felületes, mert a szépség effektelt, retusált szelfik csak ideig-óráig menők! Saját játszótereden korlátlanul játszhatsz, amit csak akarsz! Légy önmagad! Mondd el a gondolataid és teremts valódi értékeket az internetre! Írj arról, ami számodra fontos!

Az érték mindannyiunk számára eszmei, ami az olvasóid számában nyilvánul meg! Ha igazi látogatóid vannak és nagyon sokan képesek azonosulni veled, akkor nyertél! Értéket teremtettél! Ezzel együtt nőtt az önbizalmad, többé nem érzed magad magányosnak és igen! Ezt az értéket akár pénzzé is teheted!

Van, aki a teljes WordPress weboldalt maga akarja felépíteni, valaki számára csupán egy felület kell, ahol érvényesítheti kreativitását. Ez utóbbit régen a papír alapú napló, ma pedig a blog jelenti. A saját weboldal azonban abszolút saját és „játékodban” nem korlátoz senki és semmi! Ehhez azonban vagy neked, vagy valaki másnak le kell raknia a virtuális játszótér, azaz a weboldal alapköveit.

WordPress weboldalad elkészítésének betanítását, vagy weboldalad alapjainak lerakását vállalom. Csak tudd, hogy mit szeretnél és én megtanítom neked az önmegvalósításhoz szükséges weboldal készítést!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!