WordPress (WP) weboldalt szerkesztésében elakadtál és nem találod a segítséget? Tudom, milyen érzés, amikor úgy érzed, nincs senki, akihez fordulhatnál! Jó hírem van! A WordPress segítség itt van! Ha csak egyetlen kérdésre keresed a megoldást, amit egy egyszerű mondatban meg tudsz fogalmazni, ingyen válaszolok. Ha viszont összetettebb a probléma és gyors választ szeretnél, egyszeri 10.000 Ft-ért (AAM) tudok szakmai tanácsot adni neked. Az ár egy kérdésre vonatkozik, de addig levelezünk, amíg a problémádat meg nem oldjuk.

Nincs email korlát, nincs időkorlát!

Ha most azonnal szeretnél segítséget, töltsd ki az alábbi űrlapot!

Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett árak BRUTTÓ árak, nem tartalmaznak ÁFA-t. Elektronikus számlázó programot használok, melyben a számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra! (Megrendelőlap a lap alján!)

Hogyan zajlik?

A segítségnyújtás e-mailben zajlik. Addig levelezünk, amíg meg nem oldjuk a problémát. Ha a kérdésedre megkapod a választ és azt elfogadod, a levelezés véget ér. Én mutatom az utat, te diktálod a tempót! Válaszolni mindig én fogok neked. Kötetlen időbeosztásban, stresszmentesen haladunk e-mailről e-mailre, lépésről lépésre a te tempódban.

1. Megrendelés

A megrendelőlap elküldése után egy visszaigazolást kapsz. Egyszerű kérdés esetén az emailben benne lesz a válasz. Összetettebb kérdésnél tisztázzuk, hogy kb. mennyi idő, amíg a választ megírom. Ezt először el kell fogadnod.

2. Átutalás

Összetett kérdés esetén válaszoddal egyidőben a megadott bankszámlára várom a munkadíjat. Kérlek leveledben jelezd azt is, ha az átutalás megtörtént!

3. Válasz

Az összeg megérkezését követően küldöm a választ a kérdésedre.

Megrendelőlap azonnali WordPress segítséghez

Írd le ide a problémát. Ne aggódj! Megoldjuk!
Kérlek add meg a webcímedet!
Neved
E-mail címed, amin kommunikálhatunk.
Név, ami a számlára kerül
Címed, ami a számlára kerül
Az adószám a számla kiállításához szükséges.
Ne felejtsd el megírni a menüpontokat, amiket lecserélni szükséges!

Ha pedig egy abszolút rövid, de teljeskörű gyorstalpalót szeretnél, akkor a WordPress gyors tanfolyamot ajánlom számodra! Itt nem húzzuk az időt a levelezéssel, ez a megoldás a lehető legrövidebb időn belül magyarázza el a WordPress weboldal készítést az elejétől a végéig! A letölthető tananyag 10 leckéből áll, ha bármi probléma adódna a tanulás közben, nyugodtan fordulhatsz hozzám e-mailben, amíg el nem készül a weboldalad! Figyelem! Ez a tananyag nem terjed ki a közösségi média lehetőségekre és a keresőoptimalizálásra!