WordPress (WP) weboldalt szeretnél, de fogalmad sincs, hogyan vágj bele? Esetleg régi weboldaladat szeretnéd “átgyúrni” WordPresszre? Szeretnéd te magad megtanulni, de nem tudod, kihez fordulj? Én tudom, milyen érzés, amikor egyedül érzed magad ezzel a problémával!

Tudom, milyen érzés, amikor máris belecsapnál a lecsóba, de nincs, aki segítsen. Jó hírem van! A WordPress segítség itt van! Ha csak egyetlen kérdésre keresed a megoldást, írj emailt. Ha viszont összetettebb a probléma, vagy szeretnéd megtanulni ezt az egészet, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot az árajánlatért!

WordPress weboldalad elindításához szükséges ismeretek betanítását online vállalom találkozók és előadások nélkül! Szakszavak és felesleges elmélet nélkül, személyre szabottan, de lényegre törően.

WordPress 1. szint

A kezdő csomag olyan ismereteket tartalmaz, amelynek birtokában egy alap, de az Internetes megjelenésre alkalmas, kész weboldalt tudsz létrehozni. Az alap weboldal a WP és a sablon telepítését követően max. 5 menüpontot tartalmaz, melyek mindegyike feltöltött tartalommal rendelkezik.

WordPress 2. szint

A 2. szintű csomagban az 1. szint ismereteinek elsajátítása mellett megismerkedünk a címkékkel és a kategóriákkal, azok szerepével a keresőoptimalizálásban, valamint a WP bővítményekkel. Max. 3 bővítményt telepítünk együtt igény szerint, a többi már a te feladatod lesz!

WordPress 3. szint

Ha a 3. szintről indulnál, vagy idáig eljutottál, akkor a WP-t lényegében szőröstül-bőröstül ismered, innentől kezdve csak az egyedi elképzeléseiddel gyűlhet meg a bajod, amikor bele kell nyúlni a html parancsokba, vagy a css-be. Nem baj, hogy ezt most nem érted, nem is kell feltétlenül értened! Megfelelő sablonnal és bővítményekkel már boldogulni fogsz, hacsak nincs valami egyéni elképzelésed, mert ezesetben a következő lépcsőfok már a programozói szint…

A profiknak összeállított csomagban már kifelé kacsingatunk a WordPress rendszeren kívüli, de a weboldaladhoz nélkülözhetetlen eszközökre. Itt már a közösségi média és a keresőoptimalizálás (SEO) felé vesszük az irányt.
Ezekkel az ismeretekkel már egy nagyon komoly weboldalt lehet létrehozni! Olyat, ami nem csak megjelenik az Interneten, de ügyfelet is hoz és eredményes!

Érdekel? Kérj árajánlatot!

Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk át!
Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk át!
WordPress betanítás szintje. Ne aggódj! Nem foglak fárasztani szakszavakkal és felesleges elmélettel! A képzés mindenkinél személyre szabott!
Fogalmam sincs, mit fogsz ide írni, de ha van mondandód, ne tartsd magadban! :)