A szöveges tartalom szüksége villanyszerelő weboldalakon

Hogy mi a különbség Pisti bácsi és a regisztrált villanyszerelők között? Pistibá soha nem vette komolyan a munkáját, csak megcsinálta „okosba”, míg a regisztrált szakember dokumentálta a munkáit és referenciákkal támasztja alá a hozzáértését. Egy referenciáktól dagadó, tartalmas, hasznos információkkal teli villanyszerelő weboldalnál aligha hitelesebb Pistibá és a pálinkája…

Az áram nem játék! Az idősebb generációnak vannak ugyan tapasztalatai ebben a kérdésben, de a legkorszerűbb technológiát már ők sem ismerik. Nem véletlen, hogy a villanyszerelők vizsgát tesznek le, amit időről időre meg kell újítaniuk. Ugye ismerős? Sajnos azonban mindenki ott spórol ahol tud, ezért az emberek hajlamosak Pistibát választani, hiszen ő olyan barátságos és olcsón dolgozik…

Vessünk ennek véget! Pistibá tényleg nagyon kedves, de felelőtlen ember. A villanyszerelés nagy felelősség, nem lehet benne hibázni. A hanyag munkának következménye van, ami halálos lehet. Az áramütés, a tűz életeket, sőt! Családokat tehet tönkre! A minősített, regisztrált villanyszerelő ezt jól tudja, de mi a helyzet Pistibá szomszédjaival? Az egyszerű polgárok nem ismerik fel a minősített szakemberek jelentőségét, ezért az információ továbbítása annak afelelőssége, aki birtokában van a tudásnak.

Minek a szöveges tartalom egy villanyszerelőnek?

Oszd meg a tudásod másokkal! Egy saját weboldal manapság kincset ér! Igazi tű a szénakazalban! A jó weboldal informatív, azaz hasznos tanácsokkal látja el az embert, aki korábban a témában keresett. A hasznos tanácsokat mindenki szereti, vagyis ha valahol számodra hasznos információt olvasol, te is visszatérsz arra a weboldalra. Írj, vagy írass cikkeket a villanyszerelés témakörében! Írj le olyan dolgokat, ami máshol nincs leírva. Pl. egy áramszünet, a háztartási gépek és fogyasztásuk, az energiatakarékosság, a márkátlan hosszabbítók kapcsán biztosan sok tapasztalatod és mondanivalód van!

A regisztrált villanyszerelő olyan tudás birtokában van, ami végeláthatatlan, ezért weboldaladnak is végtelennek kell lennie! Ha valaki megnyitja a honlapod, azt kell gondolnia: „Ez igen, itt aztán minden információt megtalálok!” Ha a weboldalad mágnesként vonzza a látogatókat, azzal növelni tudod az ügyfeleid számát! Ezek a leírások ráadásul egy gigantikus előnyt jelentenek a konkurenciáddal szemben, mert az idő múlásával senki nem veheti fel a versenyt!

Ne csak ebbe a listába akarj bekerülni! Legyen saját weboldalad és dokumentáld a munkáidat, mert a jövőben a szöveges tartalom jelenti majd számodra a legnagyobb előnyt a konkurenciáddal szemben!

A legtöbben azt mondják, hogy nem tudnak írni. Ha nincs időd, nem tudsz, vagy nem akarsz írni, én átvállalom ezt a feladatot, nem kell keresgélned! Szövegírás árak itt. Sőt! Ha még nincs saját weboldalad, abban is tudok segíteni!

Köszönet a fotóért: Stefan Korbion

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!