Weboldal készítés és üzemeltetés: sarti-info.hu

A Sarti Info weboldalt 2003-ban hoztuk létre egyszerű nyaralóként. Két hetet töltöttünk a görög faluban, aminek a neve Sarti és ez idő alatt rengeteg fényképet készítettünk. A képeket egy szöveges beszámolóval feltöltöttük az Internetre, gyakorlatilag ez volt a 2003-as Sarti Info weboldal.

Ma ugyanez az oldal szezonban előfordul, hogy a napi 2000 látogatót is meghaladja, idén kilencezer volt a legtöbb napi látogató. Az akkor feltöltött információk és képek száma folyamatosan bővült, hiszen az ilyesfajta információra éhes látogatók maguk is feltöltötték az oldalra a Sarti képeket és tapasztalataikat.

A weboldal tartalma időközben a helyi hírekkel és érdekességekkel bővült, később pedig teljes Görögországot átfogó cikkekkel színesedett. A cikkek írásakor a legtöbb esetben hivatalos görög forrásokat használunk, amit magunk fordítunk, akárcsak az angol nyelvű forrásokból származó cikkeket.

Az oldal tartalma elsősorban görögországi látnivalókat mutat be, érdekességekről számol be, de gyakran esik szó a tengerről és a hozzá fűződő aktuális hírekről is, hogy egy kicsit feszegethessük a határainkat. Az oldal tartalmához több szerző is hozzájárult már saját írásaival, jelenleg magazinként működik az oldal.

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!