Távmunka igenis létezik!

Távmunka

Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy eloszlassam azokat a kételyeket, miszerint a távmunka csak legenda. Sokan azt hiszik, hogy a távmunka definíciója az álláshirdetés mögé bújtatott csalás. Biztosan állíthatom, hogy a távmunka, azaz az otthonról végzett munka létezik, csak Magyarországon még kevesen fedezték fel az előnyeit.

Távol áll tőlem mindenféle piramis játék és üzletkötői, ügynöki munka, továbbá soha életemben nem fizettem semmit azért, hogy dolgozhassak, tehát azok a távmunka lehetőségek, amikről én fogok írni, semmilyen összefüggésben nem állnak ilyesmivel, és mindegyik ingyenes!

Ebben a blogban a kecsegtető reklámszövegek helyett saját tapasztalataimat szeretném megosztani veletek a távmunka kapcsán. Mivel 5 évig dolgoztam egy cégnél otthonról, és azon kívül is több otthonról végezhető munkát végeztem, ezért úgy gondolom, van mit megosztanom veletek.

Az említett cégnél különböző adminisztrációs munkákat kellett végeznem. A cég saját szoftverének a kezelését kellett megtanulnom, természetesen nem a program kezelését részben tudtam csak kezelni, bizonyos funkciókat korlátoztak a hasonlómunkát végzők számára, a programba részletesebben csak a feletteseim láttak bele. Általában minden komolyabb távmunka esetében ez így működik, és idővel, ha van előrelépési lehetőség a cégnél, többet engednek majd látni a rendszerbe. Szerintem jól is van ez így.

De vajon miért nem foglalkoztatják a magyar embert otthonról? Többek között ezt is fogom boncolgatni a következő posztjaimban.

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!