Miért hiszek az otthoni munkában?

Sokan a „távmunka” szó hallatán csak legyintenek, mondván az egy átverés. Az átveréseket mindannyian ismerjük, én most nem erről szeretnék írni. Azt hiszem, az emberek zöme elzártan él a világtól, pontosabban magába fordul és hátat fordít a lehetőségeknek, tartva az ismeretlentől. Ők azok, akik sztereotípiákat gyártanak, amiből aztán előítéletek születnek. Sajnos…

Aki hisz benne, nyitott ember

Én nyitott embernek érzem magam. Amikor azon kapom magam, hogy nem vagyok az, akkor is próbálom magam erre az útra visszaterelni. Számomra kihívást jelent minden mások által „elvetett” dolog megismerése és megfejtése. Apám egyszer azt mondta: „Láss, ne csak nézz!” Igyekszem mindig tisztán látni és megismerni a dolgok igazi arcát, mert tudom, hogy a felületes ismeretek nem elegendőek az előrelépéshez!

Az a munkaadó, aki bizalmat szavaz a munkavállalónak, szintén nyitott ember, hiszen vállalata fejlődése, ezzel együtt saját maga és munkatársai sikereinek érdekében hajlandó kipróbálni valami újat.

Én hiszek a távmunkában, mert kihívást jelent bebizonyítani, hogy az otthoni munkavégzés is lehet eredményes! Tizenöt éves távmunka tapasztalatom van, ezért bátran állíthatom, az otthoni munkavégzés nem csupán legenda, hanem a nyitott emberek jövője!

Az elhivatottság nélkülözhetetlen!

A legbüszkébb a saját magamnak és magunknak épített hobby-weboldalainkkal elért eredményeinkre vagyok, amiket munka mellett, otthonról építgettünk. Ezekhez a weboldalakhoz férjemmel mindketten elhivatottan végeztük a hozzájuk tartozó mindennemű feladatot. Azt hiszem, az elhivatottság az egyik legfőbb erényem. Múltbéli munkáltatóimtól kapott feladataimat is ugyanígy végeztem, valamint leendő munkámat is így kívánom elvégezni.

Szerintem a jó munkavállaló saját sikerének kell, hogy érezze a cég sikerét. Ez a közös cél és emellett nyilvánvalóan a fizetnésnap kell, hogy motiválja őt. Aki nem tud „saját gyerekeként” tekinteni a feladatára, alkalmatlan a távmunkára! Mi az elmúlt évek alatt több ilyen „gyermeket” is felneveltünk, ezért tudom, milyen elhivatottnak kell lenni a sikerességhez.

Mivel a fent említett mindkét tulajdonsággal rendelkezem, valamint 15 éves távmunka tapasztalatomnak köszönhetően ismerem az otthoni munka minden előnyét és hátrányát, így számomra nem lehet kérdés, hogy miért hiszek a távmunkában? A kérdés inkább az, hogy ki lesz az új munkaadóm?!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!