Mi az a WordPress?

WordPress weboldal készítés fájlok telepítéséből áll. A telepített fájlok összessége maga a weboldal motorja. Lényegében olyan, mint egy szoftver. A telepítés több lépcsőből áll. A motor telepítése után a weboldalt “fel kell öltöztetni” esztétikailag. Ez azt jelenti, hogy egy sablont kell választanunk a csupasz weboldal motorhoz. Ha a külső megvan, akkor egy szép, üzemképes weboldalunk van, egy afféle “váz” képes és szöveges tartalom, valamint további szükséges kiegészítők nélkül.

A tartalom elsősorban a cég tevékenységét és szolgáltatásait, avagy termékpalettáját kell, hogy bemutassa elsősorban szövegesen, de képekkel kiegészítve. A WP gyakorlatilag ezeket a szövegeket és képeket kezeli egy előre kiválasztott (utólag bármikor lecserélhető) sablon, azaz esztétikai határokon belül.

Arra a kérdésre, hogy egyedi weboldalt, vagy WordPress weboldalt érdemes-e inkább készíttetni, én nem tudom neked megmondani a választ, hiszen ezt mindenki maga tudja eldönteni. Erről itt osztottam meg a véleményemet. A WP választása véleményem szerint kevésbé kötött.

A WP weboldal készítés tehát egy nagyon összetett feladat, de bármire legyen is szükséged, biztosan tudok neked segíteni! Ha a weboldalad elkészítésére van szükséged, abban is tudok segíteni, de ha te magad szeretnéd elkészíteni a WP weboldalad, akkor WordPress betanítást is vállalok egyszerűen és érthetően, szakszavak nélkül, egészen az alapoktól! Keress meg bátran, amilyen gyorsan tudok, válaszolok!