WordPress tanfolyam kezdőknek online

WordPress (WP) weboldalt szeretnél, de fogalmad sincs, hogyan vágj bele? Esetleg régi weboldaladat szeretnéd “átgyúrni” WordPresszre? Szeretnéd te magad megtanulni, de nem tudod, kihez fordulj? Én tudom, milyen érzés, amikor egyedül érzed magad ezzel a problémával! Tudom, milyen, amikor máris belecsapnál a lecsóba, de nincs, aki segítsen. Jó hírem van! A WordPress segítség itt van! Ha csak egyetlen kérdésre keresed a megoldást, írj emailt. Ha viszont összetettebb a probléma, vagy szeretnéd megtanulni ezt az egészet, válassz tanfolyamot az alábbiak közül! A tanfolyamok mindegyike kezdők számára lett összeállítva, ezt kérlek, vedd figyelembe!

Ha gyorsabb megoldást keresel, kattins ide, ugorjuk át ezt a részt!

WordPress weboldalad elindításához szükséges ismeretek betanítását online vállalom találkozók és előadások nélkül! Szakszavak és felesleges elmélet nélkül, személyre szabottan, lényegre törően e-mailben! Nincs email korlát, nincs feszített tempó, nem rohanunk sehová. Az e-mailben történő oktatás teljesen kötetlenül és sablonítás nélkül zajlik. A tempót te diktálod! A választott kezdő szintnek megfelelően úgy vesszük át a weboldal készítés alapjait, hogy én megmutatom az irányt, de te diktálod a tempót! Addig levelezünk, amíg a következő szint küszöbére nem érünk.

Saját weboldal készítés tanfolyam kezdőknek online

Egyszerű weboldal készítés kezdőknek

Az egyszerű WordPress weboldal készítés tanfolyam olyan ismereteket tartalmaz, melynek birtokában egy alap, de Internetes megjelenésre alkalmas weboldalt tudsz létrehozni. Az alap weboldal a WP és a sablon telepítését követően max. 5 menüpontot tartalmaz, melyek mindegyike feltöltött tartalommal rendelkezik. Ez a weboldal bővítményeket és egyéb extrákat nem tartalmaz!

WordPress 1. szint:

14.990 Ft

Megrendelem

Jövőbe látó weboldal készítés kezdőknek

A jövőbe látó WP tanfolyamon az egyszerű weboldal készítési ismeretek elsajátítása mellett megismerkedünk a címkékkel és a kategóriákkal, valamint ezek szerepével a keresőoptimalizálásban. Belekóstolunk a WordPress bővítmények világába is: max. 3 bővítményt telepítünk együtt igény szerint, a többi már a te feladatod lesz!

WordPress 2. szint:

19.990 Ft

Megrendelem

Mindent tudó weboldal készítés kezdőknek

A Mindent tudó weboldal készítő tanfolyamban már kifelé kacsingatunk a WordPress rendszeren kívüli, de a weboldaladhoz nélkülözhetetlen eszközökre. Itt már a közösségi média és a keresőoptimalizálás (SEO) felé vesszük az irányt. Ezekkel az ismeretekkel már egy olyan weboldalt lehet létrehozni, amivel a puszta megjelenés az ügyfélszerzéssel is kiegészül.

WordPress 3. szint:

24.990 Ft

Megrendelem

Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett árak BRUTTÓ árak, nem tartalmaznak ÁFA-t. Elektronikus számlázó programot használok, melyben a számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra! (Megrendelőlap a lap alján!)

Ha a 3. szintről indulnál, vagy idáig eljutottál, akkor a WP-t lényegében szőröstül-bőröstül ismered, innentől kezdve csak az egyedi elképzeléseiddel gyűlhet meg a bajod, amikor bele kell nyúlni a html parancsokba, vagy a css-be. Nem baj, hogy ezt most nem érted, nem is kell feltétlenül értened! Megfelelő sablonnal és bővítményekkel már boldogulni fogsz, hacsak nincs valami egyéni elképzelésed, mert ezesetben a következő lépcsőfok már a programozói szint…

Hogyan zajlik a WordPress betanítás?

Az oktatás e-mailben zajlik. Addig levelezünk, amíg el nem jutunk az eredeti célodig, a választott szintnek megfelelő WordPress ismeretek elsajátításáig. Ha elérjük a célodat és weboldaladat a választott szintnek megfelelően meg tudod csinálni, a tanfolyam véget ér. (Az oktatás nem lehet hosszabb egy hónapnál!) Én mutatom az utat, te diktálod a tempót!

Nincs email korlát, nincs időkorlát!

Kötetlen időbeosztásban, stresszmentesen haladunk e-mailről e-mailre, lépésről lépésre a te tempódban. Válaszolni mindig én fogok neked, az igényeidet, valamint a felmerülő problémákat személyre szabottan kezelem. Fizetni átutalással kell, a kifizetett összegért addig levelezünk, amíg a WordPress következő szintjének küszöbét el nem érjük, tanácsadás esetén pedig amíg az adott problémát meg nem oldjuk.

1. Megrendelés

A megrendelőlap elküldése után egy visszaigazolást kapsz, benne a bankszámlaszámmal. A megadott bankszámlaszámra várom a munkadíjat.

2. Átutalás

Az átutalást követően kérlek, írj egy emailt nekem, amiben jelzed, hogy a megrendelésed mellett a munkadíjat is átutaltad!

3. Tanulás

Az összeg megérkezését követően küldöm a számlát és megkezdjük a tanulást. A domain és a tárhely lesz az első kérdésem, ezért az első lépésekről itt olvashatsz.

Miért e-mailben történik az oktatás?

Úgy gondolom, hogy az e-mail egy sokkal közvetlenebb kommunikációs forma, mint a chat, ahol a kommunikáció lényege a gyorsaság és nem feltétlenül a minőség. Egyre több helyen jelennek meg a nyers chat robotok, akiknek nem a segíteni akarás a feladatuk, csupán az előre betáplált kérdésekre az előre betáplált válasz megjelenítése.

Egy régi mondás szerint “A szó elszáll, az írás megmarad.” Ez a gondolat szintén az e-mail tekintetében a legkedvezőbb, hiszen egy múltbéli telefonos beszélgetést nem lehet visszahozni, a chat jellegű levelezéseket pedig nehezebb visszakövetni, mint az e-mailt.

A napom nagy részét azóta a számítógép előtt töltöm, amióta létezik az Internet. Az eltelt húsz év alatt e-mailben nem csak teljes rendezvények szervezését, de csoportos külföldi utazásokat is szerveztünk már, azon kívül az egyik legfontosabb weboldalunk oldalbordájaként létrejött fajtamentő egyesület is e-mailek útján alakult ki. Most ismét rajtam a sor, hogy segítsek megalkotni valami fantasztikusat!

Megrendelőlap

Megrendelő neve. Adataidat bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem adjuk át!
Megrendelő email címe, amin keresztül levelezni fogunk.
Megrendelő neve, ami az elektronikus számlára kerül
Megrendelő címe, ami az elektronikus számlára kerül
Megrendelő adószáma, ami az elektronikus számlára kerül
Figyelem! Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett ár minden esetben BRUTTÓ, nem tartalmaz ÁFA-t.
Megrendelő telefonszáma, ahol vészhelyzet esetén elérhetlek
Fogalmam sincs, mit fogsz ide írni, de dícséretekre bármikor vevő vagyok! ;)