Weboldal készítés: tetoexpress.hu

tetoexpress.hu

A tetoexpress.hu weboldal története egy ingyenes tárhelyen kezdődött, ahol az oldal abszolút nulláról indult. Teljesen szabadkezet kaptunk, létrehoztuk a weboldalt és kevés szöveget is írtunk hozzá. A cél az volt, hogy a rengeteg építőipari munka – mint referencia – felkerüljön az internetre. Az ingyenes weboldal annak ellenére, hogy jóval korlátozottabb lehetőségeket jelent az ügyfelek számára, mégis olyan hasznosnak bizonyult, hogy a cég hónapokkal később megbízott minket a hivatalos weboldal elkészítésével.

Az új, korszerű weboldal már az ügyfél igénye alapján készült el. A kulcsszó kutatás után együtt választottunk egy domain nevet (a mi ötletünk került kiválasztásra), majd kitöltöttük a papírokat és megkezdtük a munka oroszlánrészét. Átvállaltuk az ügyintézést: megrendeltük a tárhelyet és a domaint, majd elkészítettük a cég WordPress weboldalát.

A fő célkitűzés figyelembevételével, valamint az építőmunkára és ácsmunkára való tekintettel olyan sablont kerestünk, ahol főleg a cég szolgáltatásai kerülnek kiemelésre, valamint a referenciák is képpel megjeleníthetők és igény szerint akár kiemelhetők. Az ácsmunka napjainkban – különösen a nagy viharok idején – akár sürgős is lehet, ezért a weboldalon kiemelt helyet kapott a cég elérhetősége.

A tetoexpress.hu weboldal készítésekor fontos szempont volt az is, hogy ma már jellemzően okostelefon segítségével keresnek szakembert a a viharkárokat elszenvedett épületek és háztetők tulajdonosai. A weboldaltr jelenleg is mi üzemeltetjük, a frissítéseket és az oldal karbantartását is mi végezzük.

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!