Ha nincs még saját weboldalad, vagy van, de szeretnéd korszerűsíteni, esetleg tartalommal bővíteni, az alábbi árakkal állok rendelkezésedre. Bármilyen problémád van, keress meg és biztosan találunk megoldást! Az elmúlt 20 év alatt részemről egyetlen probléma sem maradt megoldatlanul és egyetlen kérdés sem maradt megválaszolatlanul! Várom megkeresésed!

Szövegírás árak

Varázsceruzám sajnos nincsen, de ez a mese volt az egyik kedvencem. Sokáig álmodoztam róla, hogyan válthatnám valóra én is az álmaimat, mint a kisfiú a rajzfilmben. Amióta rátaltám az internetre és a varázsbetűkre, teljesült az álmom, hiszen azzal foglalkozom, amihez értek és amit szeretek csinálni. Azóta azon dolgozom, hogy mással is osztozhassak ebben az élményben és szeretnék a betűimmel mást is hozzásegíteni ahhoz, hogy a munkájával elérje, amit szeretne.

VARÁZSBETŰKSZÖVEGÍRÁS MEGHATÁROZÁSA, leütésszám*Munkadíj
Kiskedvenc cikkKreatív szöveg 2-3 kulcsszó megadásával, 3000 leütésben.5990 Ft
Kiskedvenc authorKiskedvenc szerzőnévvel, 3000 leütésben.5390 Ft
TermékkategóriaTermékkategória leírás webáruházaknak 3000 leütésben.5990 Ft
TermékleírásTermékleírás webáruházaknak 3000 leütésben. 5990 Ft
Weboldal szövegWeboldal menü szövegezés 3000 leütésben.5990 Ft
YouTube leírás Új!YouTube videó leírás 500 leütésben.1990 Ft
VarázsbetűA varázsbetű ára, ha egyedi leütésszámú szöveget szeretnél.2 Ft
Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett árak BRUTTÓ árak, nem tartalmaznak ÁFA-t. Elektronikus számlázó programot használok, melyben a számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra!

* A leütésszám szóközzel együtt értendő! Azon kedves ügyfelemnek, akinek már legalább egy megrendelésének eleget tettem és elégedett volt a munkámmal, lehetősége van több darabos megrendelést is leadni. 5 db cikk megrendelésekor 10% kedvezmény!

Szövegírás megrendelés itt!

WordPress weboldal készítés árak

Hogy mit jelent egy saját weboldal magánszemélyeknek és egyéni vállalkozóknak? Egyrészt önmegvalósítást, másrészt eszmei értéket. Ha elhivatott, törekvő és türelmes vagy, a weboldal lesz az egyik legjobb barátod, aki soha nem hagy cserben!

WordPress honlap készítésMunkadíj
Családi weboldal (magánszemélyeknek)57.700 Ft
Kutyás weboldal (magánszemélyeknek)57.700 Ft
Énmárka, önéletrajz weboldal (magánszemélyeknek)57.700 Ft
Szakmai weboldal, vállalkozói weboldal cégeknek, egyesületeknek97.700 Ft -tól
Egyéb weboldal97.770 Ft -tól
Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett árak BRUTTÓ árak, nem tartalmaznak ÁFA-t. Elektronikus számlázó programot használok, melyben a számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra! Ha kérdésed van, érdeklődj e-mailben! Várom érdeklődésed, várom megrendelésed!

Kérj árajánlatot weboldal készítésre!

WordPress karbantartás, WP segítség árak

A korszerűtlen weboldalaknál gyakori a hiba, vagy a hiányosság. Azok a régi típusú weboldalak, amelyeket nem WordPress, vagy más CMS rendszerek működtetnek, hamar az idő martalékává válhatnak. Előbb-utóbb mindenkinek be kell adnia a derekát és korszerűsítenie kell a weboldalát, ebben szintén tudok segíteni! A több mint 10 éves, saját működtetésű weboldalaink sikeres megújítása garantálja az akadálymentes megújulást minden esetben!

WordPress hibajavításmunka leírásaMunkadíj
WordPress segítség azonnalEmailben történő segítségnyújtás kérdés – válasz formájában,
1 db összetett kérdés esetén.
10.000 Ft
WordPress állapotfelmérésBelépés és probléma feltárás a WordPress rendszerben.10.000 Ft
Weboldal korszerűsítésRégi weboldal átalakítása WordPress weboldallá.Kérj árajánlatot!
WordPress hibaelhárítás, funkció bővítésHiba javításához szükséges bővítmény telepítése,
beállítása, cseréje, valamint a weboldal kiegészítése különböző funkciókkal.
10.000 Ft / bővítmény
Alanyi adómentes szolgáltatás, a feltüntetett árak BRUTTÓ árak, nem tartalmaznak ÁFA-t. Elektronikus számlázó programot használok, melyben a számlák AAM áfakulccsal kerülnek kiállításra! Ha bármilyen problémád van a WordPress kapcsán, keress meg és segítek!

Kérj árajánlatot WordPress oldalad kezelésére!