Szövegírás: Flowcycle – A bringások új kezdőoldala

Eltolni a biciklit

A Flowcycle bringás weboldalt nagyon jó ötletnek tartom, hiszen a bringás életmód milliónyi témakört foglal magába. A fővárosi, majd később több településen is megszervezett kerékpáros felvonulások nem csupán az aznapi közös biciklizés öröméről szóltak. A demonstrációban résztvevők mindannyian az országos kerékpárhálózat kiépítéséért tekertek. Ezeken az eseményeken rengetegen vettek részt és azóta egyre több ember ragad biciklit.

A bringások számával azonban a bringások igényei is megsokszorozódnak, hiszen kerékpárral autóforgalomban közlekedni veszélyes. A Critical Mass felvonulások óta megnövekedett a kerékpárutak száma, azonban számos olyan igény merült fel a bringások körében, ami további fejlesztéseket követel. Ilyen a kerékpár szállítása a vonaton, a tolósínek, vagy más akadálymentesítések kiépítése a lépcsőkön, a bicikliparkolók és még sorolhatnánk.

A bringás társadalom igényei továbbá a közös bringázásra is kiterjednek. Az ország számos pontjára és országhatáron túlra is különböző bringatúrák szerveződnek. Ezeken az útvonalakon egyre több kerékpáros pihenőhelyek alakulnak, amiket többek között kerékpáros alkalmazások jelölnek és lassan a kerékpár szervízekben is sorszámot kell húznunk. A biciklisek körében tehát rengeteg információ jön-megy az éterben.

A Flowcycle egy átfogó képet nyújt arról, hogy pontosan mit jelent egy kerékpár az ember életében és kedvet csinál nem csak a bringázáshoz, de a két kerekű életmódhoz is. A weboldal a versenyzők mellett a földi halandókhoz is szól, akik nem sportszerűen tekernek, csupán kedvtelésből, hobbiból, esetleg csupán közlekedési eszközként tekintenek drótszamarukra.

A bringások kezdőoldalán minden bringás talál számára hasznos, vagy érdekes információt, hiszen mindannyiunkat érdekel, hogy áll pl. a Budapest – Balaton közötti kerékpárút kiépítése, vagy milyen kedvezmények illetik meg a két keréken érkezőket itt-ott, és még sorolhatnánk tovább a soha véget nem érő témát, ami egy ilyen nagyszerű bringás weboldalba belefér.

A bicikli nem csak környezetbarát közlekedési eszköz, de neked is barátod, hiszen Igazi társad a bajban, aki gyógyírt jelent korunk számos népbetegségére és az egyik legjobb stresszoldó módszer! Ha nem hiszed, járj utána a Flowcycle weboldalon!

Az én bringás cikkem a Flowcycle weboldalon itt érhető el.

Flowcycle cikk

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!