Hirdesd nálunk weboldalad!

A boltba vásárló kell, a weboldalakra pedig látogató. Az a tartalomszolgáltató, aki weboldalt működtet, tisztában van vele, hogy látogatókat kell szereznie, mert belőlük lesznek a vásárlók (vagy az ügyfelek). A látogatószerzésnek sok módja van, ezek egyike az internetes reklámfelület, amin keresztül egy kattintással átjuthatnak hozzád a látogatók. De nem mindegy, hogy kik!

A jó reklámfelület megsimogatja a témádat. Ha pl. élelmiszerboltod van, érdemes receptes oldalakon hirdetned, hiszen a receptek hozzávalói nálad beszerezhetők! A nagy látogatószámú oldalakon a nagy számok arányában az esélyed is nagyobb vásárlóra lelni, de ne felejtsd el, hogy az onnan érkező látogatók csak céltalanul bolyongnak, míg egy „direkt hirdetés” előbb célba ér, hiszen közvetlenül a lehetséges (potenciális) vásárlóidat célozza meg.

Az interneten mindannyian a vásárlók kegyeiért küzdünk, de aki ismeri saját célcsoportját, számára a küzdelem lényegesen egyszerűbb, hiszen azt is tudja, hogy időről-időre hol szükséges hirdetni a portékáját!

Amennyiben utazási irodád, görög éttermed, mozid, videótékád, filmes boltod, kisállatboltod, élelmiszerboltod van:

Weboldalaink látogatói a te lehetséges vásárlóid!

A lista a teljesség igénye nélkül hosszasan folytatható. Míg az utazás témakörben működtetett weboldalunk látogatói között pl. biztosan lenne, aki biztosítást köt, strandlabdát, gumimatracot, fürdőruhát, utazópárnát, olívaolajat, vagy bármilyen görög portékát vásárol, a filmekkel foglalkozó weboldalunkon a mozijegyek, filmes pólók, poszterek, a popcorn, vagy épp a kukorica pattogtató gép lehet kelendő. Kutyás tartalmainkat ezzel szemben olyan gazdik látogatják, akik rendszeresen vásárolnak kutyatápot és érdekelheti őket egy-egy kutyajáték, vagy kutyás program is.

A lista hosszasan folytatható lenne, de bízom benne, hogy ennyi ízelítő már érthetővé teszi, mi mindent kell tudni egy weboldal működtetőnek ahhoz, hogy az általa hirdetett reklámfelület valóban ahhoz juttassa el a hirdetést, akihez szükséges.

A fentiek értelmében a Facebook indulásával egy idős weboldalainkon reklámfelület bérelhető! Helyezz el témába vágó pr cikket weboldalunkon, amit megegyezés szerint a többezer feliratkozót számláló Facebook oldalainkon is megosztunk! Igény esetén a cikkírást is vállaljuk, valamint természetesen banner megjelenítésére is lehetőséget biztosítunk! Hirdesd nálunk vállalkozásod, terméked, vagy szolgáltatásod!

Reklámfelület árajánlat kérés

Neves
E-mail címed
Weboldal URL-je, amit hirdetni szeretnél
Melyik weboldalon szeretnél hirdetni?
Mennyi időre szeretnél hirdetni?
Milyen formában szeretnél hirdetni nálunk?
Hol találkoztál a nevemmel? Valamelyik weboldalon? Google keresőben? Esetleg ajánlott valaki? A válaszodat köszönöm szépen! :)