Mikulás sapkás manó

Ez a manó úgy mosolyog, mint a vadalma! Nagyon kis huncut, azt akarja elhitetni velünk, hogy ő a Télapó! Csakhogy őmanósága megfeledkezett arról az apróságról, hogy termete nem éri el a húsz centimétert!

Mikulás manócska

Hogyan is hihetnénk neki?! Az igazi Télapó egyetlen éjszaka alatt az egész világot bejárja, míg az ő manó léptei ennyi idő alatt csupán pár méterre lennének elegendőek!

A Mikulás sapkás manó ehelyett csak lógatja a lábát, mintha semmi dolga nem lenne. El tudod képzelni, amint ez a manó bemászik a kéményen?!

Hogyan irányítaná a rénszarvasokat? Na és hogyan birkózna meg az óriási zsákkal, amiben az ajándékok vannak?!

Vagy ő lenne a skandináv Télmanó? Ááá, szerintem csak ugrat minket, mint minden goblin, manó, vagy ha úgy tetszik kobold! Vajon mi lehet az igazság? Aki kíváncsi, járjon utána! Ebben a webáruházban látták őt, állítólag kettő is van belőle! Te mit gondolsz? :)

Ha “befogtál” egy ilyen manót, kérlek, küldj róla nekünk fotót és írd meg nekünk, mi az igazság! Talán neki is varázsereje van? Tényleg ő hozza az ajándékokat?!

A poszt a régi manokaneten.blogspot.com-ról átmásolva. Fotó: otthondeco.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .