Az Internet tengerén szörfölve rengeteg weboldal készítő céggel találkozhatsz. Profibbnál profibb szerkesztők és programozók kínálják szolgáltatásaikat, akik igény esetén mindent megvalósítanak, amit szeretnél. Én nem vagyok programozó, vannak korlátaim, de hiszek magamban és tudom, mire van szükséged!

A nagy cégek alkalmazottakat foglalkoztatnak és sok megrendelést be tudnak vállalni. Én egyedül vagyok és rövid határidővel tudok dolgozni, nem vagyok úgy tele megrendelésekkel, mint a “nagyok”. Leendő ügyfeleimet nem kívánom automata telefonos ügyfélszolgálatokra irányítani, olyannyira nem, hogy nem is szoktam telefonálni. Minden ügyintézés e-mailben zajlik, hiszen mint tudjuk, “a szó elszáll, az írás megmarad.”

Weboldal elkészítés

Amennyiben weboldal készítéssel szeretnél minket megbízni, akkor ha nincs ellene kifogásod, legelőször a tárhelyedet és a domain nevedet kell elintéznünk. Az abszolút laikusoknak összeállítottam egy kisebb weboldal értelmező szótárat, amiből megtudhatod a kezdő lépéseket és hogy mi micsoda és miért van rá szükség.

WordPress weboldalakat készítek, tehát olyan tárhelyre lesz szükséged, ami ezt tudja. Ha ezt macerának érzed, a tárhely + domain regisztrációt is átvállalom. Én ezért külön díjat nem számítok fel, de a tárhelyszolgáltató költségei téged terhelnek. Egy egyszerű, átlagos weboldal készítését kb. 5-10 menüponttal nagyságrendileg 50 – 100.000 Ft körüli összegért vállalok, de ez egy nagyon összetett feladat, ezért csak az árajánlat kérés esetén tudok pontos összeget mondani.

Ha szimpatikus számodra ez a felállás, kérj árajánlatot és lássunk neki a weboldaladnak!

Segítség weboldal készítéshez

Abban az esetben, ha te magad szeretnéd elkészíteni a weboldaladat, de nem tudod, hogy indulj el, WordPress alapismeretek betanítását is vállalom! Árajánlat kérés