Miért én?

Az Internet tengerén szörfölve rengeteg weboldal készítő céggel találkozhatsz. Profibbnál profibb szerkesztők és programozók kínálják szolgáltatásaikat, akik igény esetén mindent megvalósítanak, amit szeretnél. Én nem vagyok programozó, vannak korlátaim, de hiszek magamban és tudom, mire van szükséged!

A nagy cégek alkalmazottakat foglalkoztatnak és sok megrendelést be tudnak vállalni. Én egyedül vagyok a férjemmel és rövid határidővel tudunk dolgozni, mivel vállalkozás indítás előtt állunk, tehát még nem vagyunk tele megrendelésekkel, mint a “nagyok”. Leendő ügyfeleinket nem kívánjuk automata telefonos ügyfélszolgálatokra irányítani, olyannyira nem, hogy nem is telefonálunk! Minden ügyintézés e-mailben zajlik, hiszen mint tudjuk, “a szó elszáll, az írás megmarad.”

Weboldal elkészítés

Amennyiben weboldal készítéssel szeretnél minket megbízni, akkor ha nincs ellene kifogásod, legelőször a tárhelyedet és a domain nevedet kell elintéznünk. Az abszolút laikusoknak összeállítottam egy kisebb weboldal értelmező szótárat, amiből megtudhatod a kezdő lépéseket és hogy mi micsoda és miért van rá szükség.

WordPress weboldalakat készítünk, tehát olyan tárhelyre lesz szükséged, ami ezt tudja. Ha ezt macerának érzed, ezt a részét is átvállaljuk, ezért külön díjat nem számítunk fel. Egy egyszerű, átlagos weboldal készítését kb. 5-10 menüponttal nagyságrendileg 50-100.000 Ft + ÁFA körüli összegért vállalunk, de ez egy nagyon összetett feladat, ezért csak az árajánlat kérés esetén tudunk pontos összeget mondani.

Ha szimpatikus számodra ez a felállás, kérj árajánlatot és lássunk neki a weboldaladnak!

Segítség weboldal készítéshez

Abban az esetben, ha te magad szeretnéd elkészíteni a weboldaladat, de nem tudod, hogy indulj el, WordPress alapismeretek betanítását is vállalom! Árajánlat kérés

Vállalkozásom indulásáig közvetítőn keresztül tudom elvállalni a rám bízott feladatot. Ebben semmi okkult hátsó szándék nincs, csupán egy háromoldalú szerződést kell kötnünk a SMarthu-val, az árajánlat elfogadása után.