Manowar weboldal magyarul: manowar.hu

Manowar weboldal magyarul

A Manowar weboldal magyarul, vagyis a manowar.hu az amerikai heavy metal zenekar rajongói oldala. Mi készítettük a weboldalt, lefordítottuk a zenekar hivatalos anyagait, a magyar weboldalra feltöltöttük a lefordított tartalmakat és mi láttuk el az oldal működéséhez szükséges összes feladatot.

Ennek a rajongói weboldalnak a készítését és működtetését maximálisan önkéntes munkaként végezzük, ezzel szeretnénk a zenekart (egyik kedvenc bandánkat) támogatni. Az oldal elkészítése után tartalomra van szükség, a weboldalt meg kell tölteni élettel. A karbantartással járó működtetés mellett rendszeres képszerkesztésre, angol fordításra és szövegírásra volt szükség, mely feladatok elvégzésének célja minden esetben a zenekar támogatása, valamint a rajongói közösség fenntartása volt – amely magába foglalta a kemény magot jelentő baráti társaságot is.

A Manowar weboldal magyarul lényegében egy klub, melynek eredményessége abban tükröződik, hogy a magyar rajongókkal kötött barátságunk túlnőtt az interneten. Kezdetben saját ötlettől felbuzdulva szóróanyagot kértünk a zenekartól, melyeket a műfaj kedvelői által látogatott üzletekben helyeztünk el, valamint csoportos külföldi utazásszervezések vannak a hátunk mögött, a zenekar európai turnéjának egyik-másik koncertjére. Ezek a feladatok mind a magyar Manowar rajongókból álló közösséget építették. Két külföldi út között évről évre nőtt a Manowar házibulik száma és egyre többször vettük az irányt csak úgy a természetbe, kirándulni.

Később maga a zenekar keresett meg minket, szerződést írtunk alá, majd ők küldték nekünk a tartalmakat. Bekerültünk az ún. „Körbe”, amely a Manowar zenekar nemzetközi rajongóinak keménymagját jelentette. Ezzel hivatalosan is a zenekar magyarországi képviselőivé váltunk. Ekkor már egy hivatalos party szervezésére is felkért a zenekar, amit a magyar Manowar közösség összetartó erejével együtt sikerült megszervezni. Hogy csak néhány nevet említsünk, akik akkoriban a segítségünkre voltak (a teljesség igénye nélkül): Sabján László, Sárközi Péter, Phoenix Projekt zenekar, Zúzda Rock Klub és a magyar Manowar klub közösség, amely a határon túlra is átnyúlik.

Büszkék vagyunk arra a szűk baráti társaságra, amely hosszú éveken át járt össze házibulikba, kirándulásokra és a külföldi fesztiválok mellett hazai koncertekre. Ezek az emberek éveken át önzetlenül segítették egymást, a legtöbbjükkel ma is tartjuk a kapcsolatot. (Hail Brothers!)

Nem ez volt az első rajongói weboldal és közösség, ami a nevünkhöz fűződik. Más témákban is nem egyszer építettünk közösséget, aminek alapja mindig egy adott témában létrehozott weboldal volt. Weboldal készítést vállalunk zenekaroknak, énekeseknek, előadóművészeknek!

.

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!