Manó kabala figura mind a 8 centijével

Tenyérmanó

Ez a manó nagyon kis huncut! Még a szeme se áll jól! …Ha érted, mire gondolok! :)

Csak 8 centiméter plusz a sapi, ami segít abban, hogy fülön lehessen csípni. Ezzel a mérettel tökéletesen illeszkedik az ember tenyerébe. Már ha meg tudnánk fogni őmanóságát!

Tenyérmanó

A madarak csiripelték, hogy a nyolccentis becsületes neve Brúnó. A Meska kézműves termékek boltjának kabalafigurái között bújkál, tündérek és boszorkák között a LegendLand felhasználó neve alatt.

Én csak egy pillanatra láttam Brúnót, amikor böngésztem, véletlenül pillantottam meg, de mire visszakaptam a fejem, hogy alaposabban is szemügyre vegyem a kisfickót, már nem volt ott, ahol előtte.Ha te látod, kapd el a sapijánál fogva! „LegendLand” talán tud segíteni, hol keresd!

Néhány „aranypénzért” cserébe a befogásában is segítenek! Állítólag gyakran fordulnak meg náluk a koboldok, a fenti kép tanúsága szerint volt, amikor már majdnem megfogtak egy manót, de ő állítólagos szemtanúk szerint „Zénó” után kiáltott, aki feltehetőleg a barátja lehet.

Brúnó tehát nincs egyedül, ezért érdemes nyitott szemmel járni az Interneten és az említett weboldalakon is, hisz ki tudja, hol bukkannak fel legközelebb!

A poszt a régi manokaneten.blogspot.com-ról átmásolva. Fotó: legendland.hu

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .