Lord Of The Lost magyarul: weboldal működtetés

Lord Of The Lost magyarul

A Lord Of The Lost magyarul egy rajongói weboldal, ahol a német zenekarral kapcsolatos információkat közlünk magyarul. Feladataink közé tartozott az oldal elkészítése, az oldal szerkesztése, tartalmak feltöltése, cikkek írása, fordítása és az oldal karbantartása, vagyis működtetése.

A legfrissebb saját üzemeltetésű weboldal a Lord Of The Lost magyar rajongói weboldala, a lordofthelost.hu . A weboldal az első magyarországi koncertet követően jött létre, amin mi is ott voltunk. Az oldal célja a magyar rajongók összekovácsolása. A weboldalt WordPress rendszer működteti. A tartalmat a zenekar által megosztott hivatalos hírekből állítom össze, melyek fordítás után, egyedi szövegezéssel kerülnek publikálásra. Az oldal tartalmát a tervek szerint szeretném továbbá a kreatív rajongók munkáival és további a zenekarhoz fűződő, de nem bulvár jellegű tartalommal is kiegészíteni. Minden alkalommal kikérem Thomas véleményét is a friss cikkekről, ill. bármi egyéb változtatásról.

A weboldalnak egy nagyon fontos része a közösség. A Lord Of The Lost zenekarnak saját rajongótábora van, akik értelemszerűen elsősorban magát a zenekart követik. A mi dolgunk a hivatalos hírek fordítása, a magyar közönség magyar tartalommal történő kiszolgálása. Mindez kiegészül a magyar nyelvű közösségi oldal működtetésével. Én a weboldalt szerkesztem, Thomas pedig a közösségi oldalt adminisztrálja. Ez az adminisztrátori feladatok mellett moderátori munkát jelent, valamint a privát üzeneteket is fel kell dolgoznunk.

A Lord Of The Lost magyarul szerkesztett weboldalát más zenekaroknak végzett önkéntes munkánkból és általában az egyéb közösségek építéséből szerzett tapasztalataink alapján készítettük el és működtetjük. Bízunk benne, hogy a jövőben a legnagyobb rajongókat is az oldal szerkesztőiként üdvözölhetjük, hiszen „rajongásunk” középpontjában ugyanaz a zenekar áll, tehát a célunknak is ugyanannak kell lennie: támogatni kedvenc zenekarunkat. Ez bizony idő ráfordítással járó, önkéntes munkát jelent, de mi lehet jobb annál, mint amikor azzal foglalkozol szabadidődben, amit szeretsz? Egy ilyen tiszteletreméltó vállalással a jelentkezők nem csak barátokra lelnek, de részesei lehetnek a csapatmunka pótolhatatlan élményében is!

Több olyan weboldalt készítettünk már, melyeknek felületén a közös érdeklődési körű, egymásnak segítő emberek online beszélgetései személyes találkozásokba torkollottak és közülük többen is életre szóló barátságot kötöttek.

Weboldal referenciáink itt találhatóak. Jelenleg is vállaljuk zenekarok weboldalának elkészítését, kapott tartalommal történő feltöltését, szövegírást, közösség építést. Zenészek, előadóművészek elentkezését is várjuk!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!