Köszönöm Magyar Hosting!

megbízható tárhelyszolgáltató

Az emberek életét nagyon sok minden befolyásolja. A nevelés, az iskola, a barátok egyértelműen alakítják a természetünket, a közösségi oldalak pedig rávilágítanak a hibáinkra. Jelenleg olyan világot élünk, amikor a közösségi média ránk gyakorolt hatása a legerősebb minden más közül, ami folyamatos rossz közérzettel jár, depresszióval fenyeget. Mit tehetünk ez ellen? Sokkal tudatosabb döntéseket kell hoznunk és elsősorban a jót, az építőt kell észre venni! Weboldalak esetében ilyen pl. egy megbízható tárhelyszolgáltató.

Digitalizált, okosított világunkban sok apró por és homokszemcse keseríti meg az életünket, de ha hajlandó vagy időt áldozni a világ megismerésére és változni, vagy változtatni, akkor más szemmel fogod látni a világot. A minket körülvevő dolgokat jellemzően alábecsüljük és magától értetődőnek, rosszabb esetben ártónak gondoljuk. Ha mindig mindenben a ragyogást keressük, a kudarc fog mindenhol kísérni, ha viszont megértéssel fordulunk mások felé és kicsivel több időt szánunk a külvilágra, idővel mindenben megláthatjuk az építő jellegű csillagport!

Az első tárhelyszolgáltató

A magyarországi internet kezdetével nagyjából megegyező időben elkészült az első weboldalam. Akkoriban minden weboldalt ingyenes tárhelyen hoztam létre, fogalmam sem volt arról, hogy mi az a domain név, vagy fizetős tárhely. Csakhogy egyik weboldal készítése követte a másikat, mert imádtam csinálni és ennek az lett az eredménye, hogy az ingyenes tárhelyek nyújtotta korlátozások miatt 2006-ban Beigli kutyánk weboldalához megvásároltuk a beagle-club.hu domain nevet és a hozzá tartozó tárhelyet. Ez láncreakciót eredményezett és ettől kezdve minden saját működtetésű weboldalunkat egy-egy domain név alá költöztettük.

Teltek az évek. A Beagle Club Online weboldal mérete többezer darab lapszámban írható le a legjobban, hiszen ha csak a kutyák számát vesszük figyelembe, 2011-ben már 1000 beagle kutya volt regisztrálva az oldalon. Ez a szám már jó ideje korszerűsítést követelt, amit ebben az évben vittünk véghez. Ezzel a kezdeti html alapú beagle-club.hu weboldal WordPress motort kapott, ami sok tekintetben akadálymentesebb működést jelentett az oldal számára. A WordPress előnyeit látva ismét lavinát indítottunk saját magunknak, hiszen akkor már több saját weboldalunk volt, természetes hogy mindből a legjobbat akartuk kihozni. Mire az összes weboldalunkat a WordPress rendszer működtette, a tárhelyszolgáltatónk már nem bírta tovább a gyűrődést…

Megbízható tárhelyszolgáltató

Az akkori tárhelyszolgáltatóval 10 éven át nem tudtunk zöld ágra vergődni. Ahogy teltek az évek, állandóan hibát kellett bejelentenünk, de mindig minden visszapattant, a segíteni akarásnak a leghalványabb szikráját sem érzékeltük. Minden macerától, és adatvesztéstől való félelmünk ellenére, rengeteg utánajárással és gyorstalpaló költöztetésről szóló információk áttanulmányozásával végül megelégeltük az egymással való kínlódást és végre megtettük! Szolgáltatót váltottunk és elköltöztettük az összes weboldalt egy megbízható tárhelyszolgáltató szerverére, ahol meglepően szokatlan és barátságos fogadtatásban volt részünk!

A költöztetés az elmúlt egy évtizedes, másik szolgáltatóval szerzett rossz tapasztalatok ellenére itt akadálymentesen, teljesen simán ment. A cég ügyfélkapujában minden áttekinthető és könnyen kezelhető volt, a kollégák segítőkészek voltak és semmire nem kaptunk olyan választ, hogy „ez nem a mi dolgunk”. Sok olyan helyzet van az életben, amikor valami tényleg nem a feltételezett szolgáltató feladata, de véleményem szerint az emberi hozzáállás, a segíteni akarás alap az emberek közötti kommunikációban.

Idén már több éve a Magyar Hosting szerverein vannak elhelyezve a weboldalaink és soha semmi problémánk nem volt ezzel a megbízható tárhelyszolgáltatóval. Apró hibák mindenütt vannak. A meghibásodásokat előre nem lehet megjósolni, de ha egy céget az ügyfelek pénze tart fenn, akkor nem csak a hibák elvégzését köteles elvégezni, a megnyugtató szó épp olyan fontos, hiszen emberek vagyunk, nem csak szmájlik valamelyik közösségi oldalon. A Magyar Hosting soha nem engedte el a kezünket a bajban, habár a korábbi céghez hasonló emlékezetes hibák nem is fordultak náluk elő soha!

Nem mindig van igazunk. Nem mindig a másik a hibás. De akárhogy is, életünk csak egy van és tudni kell vele bánni. Ha valami nem jó, akkor változtatnunk kell. Ha viszont valamivel elégedettek vagyunk, nagyon fontos, hogy elsősorban azt hangoztassuk, ne a rosszat. A depresszió ma már népbetegség. Úgy tudunk tenni ellene, hogy azt emlegetjük, ami mindannyiunkat épít!

A borítókép illusztráció. Forrás: Edgar Oliver, pixabay.com

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!