Kertészeti cikkek, szövegírás kertész webáruháznak

Kertészeti cikkek

Hogy mi a közös a kertek, a kertészek és a betűk között? A kertészeti cikkek. Ha saját weboldaladon rendszeresen hasznos kertészeti tanácsokkal látod el látogatóidat, előbb-utóbb vásárolni fognak tőled. Ehhez egyedi cikkekre van szükség. A legjobb helyen jársz!

A kertészet egy igazán hálás szakma, hiszen a kerti munka gyümölcse az egyik leglátványosabb. Csakhogy erről a konkurenciád is tud. Ahhoz, hogy az internetezőkhöz (azon belül is a potenciális vevőidhez) eljuttasd, te vagy a legjobb, azt referenciákkal tudod igazolni. A referenciák lehetnek képek és leírások, mitöbb videók, de a szöveges tartalom még mindig élvonalbeli jelentőségű, ha a Google keresőről van szó. Sokan költöznek most a városokból vidékre, de a kerti munkákhoz sajnos nem mellékeltek kézikönyvet. Pedig milyen jó lenne, ha mindig ott heverne egy a fűben, amikor szükség van rá. Csak fellapozzuk és hasznos kertészeti cikkek tucatja segítené a munkát…

Miért fontosak a kertészeti cikkek a webáruházak számára?

A rendezett kerteket és benne a szebbnél szebb nyíló virágokat mindig örömmel nézi az ember, a színes gyümölcsök látványa is elragadó. A sziklakertek, az egzotikus növények, kerti tavak mind-mind szépek, de a vásárlónak minden esetben kérdései vannak. Válaszoljuk hát meg őket mielőtt a kérdést felteszik! Érezzék azt, hogy a legjobb helyen járnak, ahol olvasnak a gondolataikba!

Gondold magad egy vásárló helyébe! Ha a vásárló pl. sövényt szeretne, akkor rákeres a „sövény” szóra. Neked is ott a helyed a többiek között! Rengeteg növényből lehet sövényt nevelni, de nem elég megvenni azt a növényt, nevelni is kell és nem mindegy, milyen talajba, mennyire napsütötte helyre ülteti az ember. Ahogy sövény vásárlás előtt az is fontos szempont, hogy gyorsan nőjön-e a zöld fal, ill. hogy milyen vízigénye van. Számtalan példát tudnék felhozni, hogy a különböző webáruházak mennyi hiányossággal működnek, holott az interneten tucatnyi lehetőségük van arra, hogy sokkal több vásárlót szerezzenek és a konkurenciát lepipálják. Erről a témáról részletesebben itt írtam.

Ha kertészeti cikkeket szeretnél webáruházad számára, én vállalom a feladatot! Az árakat itt találod, de az alkalmi munka mellett hosszútávú megbízásokra is számítok! Várom jelentkezésed! Ha pedig kertész vagy és weboldalt szeretnél, akkor se kattints el, weboldal készítéssel is foglalkozom, úgyhogy keress nyugodtan!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!