Ex-KATÁSKÉNT szövegíró munkát keresek

Szövegíró munkát keresek felirat cetliken, egy kék leddel megvilágított billentyűzetbe tűzdelve

Ex-KATÁSKÉNT 20 éves weboldal szerkesztői és szövegíró tapasztalattal olyan otthonról végezhető szövegíró munkát keresek, melynek során önállóan tudok dolgozni részmunkaidőben. Szükség esetén weboldalhoz tartozó egyéb feladatokat is el tudok látni, mint pl. a weboldal szerkesztés, tartalomfeltöltés.

Habár a 2019. első félévében indított egyéni vállalkozásom túlélte a pandémiát, 2022. szeptemberében megszűnt a KATA, mint adózási forma. Ezzel sajnos kénytelen voltam megszüntetni a közel négy éve működő, felfelé ívelő mikro vállalkozásomat és most munkát keresek.

Az internetről elsajátított ismeretekkel kapaszkodtam fel azok közé az egyéni vállalkozók közé, akik céljaik elérése érdekében önállóan dolgoznak. Az internet kezdetével nagyjából megegyező korú, saját weboldalaim vannak, ennek  köszönhetően csöppentem bele az internetes tartalomgyártás vérkeringésébe. A világháló tartalmainak minden hajszálerét ismerem a weboldal szerkesztéstől a cikkíráson át a kép és videó szerkesztésig és így tovább.

Erre tettem fel az életem. Habár a lövést a szívembe kaptam, talpra fogok állni, mert mindvégig hittem az elképzeléseimben és úgy érzem, hogy be tudtam bizonyítani magamnak, hogy ha kell, vállalkozóként is helytállok. Tartozásom nem volt, a feladataimat a megadott határidőre mindig elvégeztem és ügyfeleim elégedettek voltak velem.

Most is hiszek magamban és jövendőbeli munkaadóm felé ugyanazzal a lelkesedéssel és elhivatottsággal szeretném folytatni a munkát, mint ahogy a saját vállalkozásom során tettem!

Ex-KATÁSKÉNT olyan otthonról végezhető szövegíró munkát keresek, amelyben önállóan tudok dolgozni, ugyanakkor munkaadóm nem a hasznot látja bennem, hanem a munka elvégzéséhez szükséges szakembert. Olyan szövegíró munkát keresek, amelyben továbbra is megtarthatom az időbeosztásom függetlenségét és önállóan dolgozhatok, ahogy évtizedek óta teszem. A munkát részmunkaidőben tudom vállalni. Várom állásajánlatát! (Amennyiben lehetséges, kérlek tegeződjünk!)

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!