Életrajzi weboldal készítés művészeknek

Számos olyan híresség sorakozhatna itt, akinek egykor aranyba foglalták a nevét, ám ma már nincs elégséges érdeklődés feléjük. Ha művészként, vagy zenészként nem szeretnéd ugyanezt, azt javaslom, dokumentáld a munkáidat egy személyes (vállalkozói) weboldal formájában!

A művész egy életen át alkot. Az elismerésre éhes alkotó valami maradandót szeretne csinálni, nem elégszik meg egy múló hírfolyammal. A közösségi oldalakon posztolt anyagok csupán “hordalékként” végzik a hírfolyamban, ami egykor érdekes volt, de idővel senki se emlékszik rá. Milyen módon őrizhetnénk mégis az emlékét egy-egy koncertnek, festménynek, dekorációnak, vagy bármi másnak, amit alkotunk?

Saját, személyes független weboldal

Sokan könyvet kezdenek el írni, amiben utólag elmesélik, hogy váltak ismertté, milyen nehézségeken estek át és az is előfordul, hogy kiírják magukból a titkaikat. Ez egy nagyon jó megoldás, de minden művész szabad ember és nem szeretik, ha korlátozzák. A weboldal egy sokkal szabadabb megoldás, ha csak a képek és videók beilleszthetőségét veszsük alapul, máris látszik, milyen óriási a különbség. A további különbségekről itt írtam részletesen.

A művész ember munkája soha nem merül ki a saját alkotásában. A zenészeknek óriási rajongótáboruk van, ami végtelenül jó referencia. A színész színházban lép fel, a vörös szőnyeg, a régi, díszes épületek, a színész kollégák fotói tökéletes kiegészítői egy művész weboldalának. Bármi is a tevékenységed, a személyes weboldal te vagy, te irányítod a tartalmát. Nincs bulvár, nincs álhír, csak a színtiszta önkifejezés.

Üzleti kapcsolatok építése

A világhálón közösségi oldalak használata nélkül, vagy amellett is hiánytalanul fenn lehet tartani az üzleti kapcsolatainkat, nem csak személyesen, de saját személyes weboldaladon is. Ezzel nem csak saját életrajzi weboldaladat építed, de a tevékenységeddel összefüggésbe hozható más vállalkozásokat és/vagy szervezeteket is támogatod. Ha aktív a weboldalad, a rajta elhelyezett külső link a tulajdonos számára kincset ér! Természetesen így van ez fordítva is: ha a te linked kerül fel valahová, az akár weboldalad Google keresőben történő jó helyezéshez is hozzájárul!

Weboldalad nem csupán egy névjegy a neten! Posztolj a közösségi oldalak helyett saját, személyes weboldaladra és oszd meg azt a közösségi médiában! Írd le az elmúlt évtizedek alatt téged ért személyes történeteket! Hogy indultál el, hogyan zajlottak az első üzleti megkeresések, mire vagy a legbüszkébb?!

Én elkészítem a weboldaladat, te csak posztolj! A vállalkozói weboldal készítésről itt találsz részletes információt. Ha rengeteg vázlatod van, csak szövegíróra lenne szükséged, aki ezeket mondattá formálja, szövegírást is vállalok! Nézz körül weboldalamon!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!