A házimanó észrevétlenül költözik be az otthonodba!

Webáruház manója

Házi manónak nevezzük azt a manót, aki beköltözik a házadba, mint Éder mester Pumiklija. Előfordul, hogy egyszerre több házimanó is megpróbálja elfoglalni a házad, sőt! Az is lehet, hogy többen laknak nálad, de nem tudsz róla. Az viszont bizonyos, hogy ahogy a közmondás tartja: „Két dudás nem fér meg egy csárdában”.

Ha egy manó beköltözik valahová, akkor védi a területét. A furfangosabb, rafináltabb manó előbb-utóbb túl jár a másik manó eszén, így mindenkinek csak egy házimanó marad meg az otthonában.

Házimanó

Pixie azelőtt a budapesti Figurashop üzletben rendetlenkedett, néhány éve költözött be hozzánk. Ő egy erdei manó, ezért fontos neki a természet. Ennek eleget téve gondozzuk a kertjét és bízunk benne, hogy igaz a legenda, miszerint:

„A régi legenda szerint az otthonod, a kerted növényeinek, virágainak szépségét és ragyogását a nagy szemű, hosszú, vékony kezű és lábú „Pixies”-nek hívott őrök vigyázzák. Éjjel és nappal őrködnek, hogy a virágok nyíljanak, növekedjenek. Ha jól megválasztod a növényeket a bűvöletes otthonodban, igazi menedékhelyet adsz a Pixies családoknak, amiért cserébe jó szerencsét és vagyongyarapodást várhatsz tőlük!”

Pixienek 2015-ben lett egy beagle kutyusa, hamarosan építünk nekik egy manólakot is a kertben. Addig is próbálunk barátokat szerezni nekik, és elkapni minden létező koboldot, akivel találkozunk a neten. Ez néha nem könnyű, úgyhogy örömmel vennék minden segítséget!

Ha valahol manót látsz, kérlek értesíts a kapcsolat űrlapon keresztül! Fontos lenne, hogy fényképet is készíts róla! Előre is köszönöm!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 1 / 5. Szavazatok száma: 2

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .