4 érv a Revolut elektronikus számlanyitás mellett

Revolut kártya

A Revolut pénzintézetnél a számlanyitás, a számlavezetés és a legtöbb szolgáltatás ingyenes, sőt! Most a bankkártyához is ingyen hozzájuthatsz!

Amerikában már teljesen természetes, hogy az emberek repülővel járnak, míg ez a szokás nálunk csak most virágzik. A fapados járatok bevezetésével az elmúlt években egyre gyakoribb lett a külföldi utazás, a fiatalok körében pedig a külföldi munkavállalás. Ez azonban komoly anyagiakat mozgat, hiszen a jövedelmet át kell váltani forintra. A Revolut felismerte a problémát és olyan hiánypótló elektronikus megoldást hozott létre, ami megkönnyíti az ingázó utazók és a valutát gyakran használók pénzügyeit.

Sokan még csak most nyitották meg első PayPal számlájukat, az idő múlásával azonban úgy tűnik, egyre több vetélytársa akad az elektronikus számlavezetés atyjának. Az Internet létrejöttének okán egyre gyakoribb az átutalás, ami a kézzel fogható papírpénz értékét az annak megfelelő számokban határozza meg egy jelszóval védett felületen. Minden pontosan úgy zajlik, ahogy a bankoknál, ám a Revolut technológia sokkal korszerűbb és több lehetőséget kínál, miközben az alapszolgáltatások ingyenesek.

A Revolut pénzügyi technológia, akár a Paypal. Egy bankfiókok nélkül működő nemzetközi virtuális banknak is nevezhetnénk. Olyan alkalmazás, ami számokat tárol és kezel, valamint számításokat végez. Az általa kezelt számok a ráutalt pénzed, amit hagyományos átutalással tudsz berakni a számládra. Mivel ez egy friss dolog, a teljes vagyonod azért ne utald rá, inkább csak éljünk a lehetőséggel és kóstolgassuk, milyen érzés a Revolut számla. Íme néhány mellette szóló érv konyhanyelven!

1. Ingyen elektronikus számla, ingyen Revolut bankkártya

Sok mindent ígér a Revolut ingyen, de mindannyiunknak más az élete, ebből kifolyólag az igényeink is különbözőek. A cikk írásakor a számlanyitás, a bankkártya kiállítás, annak házhozszállítása is ingyenes volt. Ezen kívül sok szolgáltatás ingyenes a Revolutnál, de tájékozódj róla, hogy mik ezek pontosan, hiszen az akciók nem tartanak örökké! (Ahogy sajnos az az akció is csak szeptember 27-ig tartott, amelyben minden új regisztrált 3000 forintos bónuszt kapott!) Jelenleg még élő kedvezmény, hogy a meghívón keresztül regisztráltak számára most ingyenes a bankkártya! További részketeket a Revolut hivatalos weboldalán olvashatsz, a meghívómat pedig a cikk alján találod!

2. Nem kell bemenni: magyar nyelvű, gyors online számlanyitás

Sok pénzügyi szolgáltatónál idegen nyelvű a regisztráció. Többek között a nyelvi nehézségek az egyik ok, ami miatt nehéz hinni a pénzünket kezelő, korszerű technológiáknak. A Revolut számlanyitás az elejétől a végéig akadálytalanul, magyar nyelven történik. (Ha az igazolvány fotónál elakadsz, az igazolvány másik oldalát is fotózd le!) A számlanyitás pillanatok alatt elvégezhető elektronikusan okostelefonoddal anélkül, hogy kimozdulnál a szobádból. Ha kártyát is igényelsz, a kártyát néhány nap múlva a postástól veheted át. A számlanyitás most ingyenes, de számládat fel kell töltened 3500 forinttal, amit levásárolhatsz. Számládhoz IBAN számot kapsz, ezt kell majd használnod bankszámládként, Revolut kártyáddal pedig ugyanúgy vásárolhatsz, mint a hagyományos bankkártyákkal.

3. Kriptovaluta tárolás és valutaváltás

Régen több, más típusú bankszámlát kellett fenntartani, ha valutát szerettél volna tartani a családi kasszában. Az elektronikus számlánkon már többféle valutát is vezethetünk, a Revolut számlán pedig közvetlenül a valutaváltás is lehetséges! A Revolut biztosra megy! Az ingyenes alap csomagon felül lehetőséged van kriptovalutát is tárolni új számládon, ehhez azonban a fizetős csomagot kell választanod. Kriptovaluta többek között a bitcoin is. Hogy mi az a bitcoin, arról itt írtam.

4. Nincs többé túlbonyolítva a bankolás!

A bankokat az elmúlt években több ízben is kihívások elé állította a digitalizáció. Először az egységes chipkártyákat vezettek be, azután jött az internet bank, a mobilbank és az ember már azt sem tudta, mi micsoda, miközben mindent a számlatulajdonosok biztonságára hivatkozva módosítottak. Csak ezt követte a kötelező jellegű személyes megjelenés hol egyik, hol másik ügyre hivatkozva. A Revolut számlanyitás és számlavezetés otthonról történik, a rendszer magyar nyelvű, telefonnal is kezelhető és nincs semmiféle bonyodalom a működésben. A regisztráció lépésről lépésre, magyar nyelven történik, a számlakezelő felület pedig egyszerű és áttekinthető.

Amíg tart az akció, az ingyen nyitott számládhoz ingyen bankkártyát is kérhetsz. Ehhez itt tudsz regisztrálni. Kérlek vedd figyelembe, hogy meghívó nélkül sajnos nem jár az ingyen kártya, hiszen ez a kampány az ügyfélszerzésről szól!

Figyelem! A fen leírt információk a cikk írásakor voltak aktuálisak. A leírtak tájékoztató jellegűek, azokért nem vállalok felelősséget! Kérlek, regisztráció előtt tájékozódj magad is a szükséges részletekről!

Hasznos volt amit olvastál?

Szavazáshoz kattints a szívecskékre!

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Nincs még szavazat! Légy te az első, aki értékeli ezt a bejegyzést!